Sv: Vaniljefudge (myke karameller)
Opprinnelig lagt inn av Frøy, her.
Smeltet du ren sjokolade rett i kjelen da? Uten å tilsette smør eller lignende? For bare sjokolade er ikke så veldig flytende, så jeg ser ikke helt for meg at det er så lett å smelte i en kjele ... Men det kan godt smeltes i kjelen oppi smør eller kokosfett f eks.
Det er veldig lett å brenne sjokolade Når man smelter den i vannbad slipper man den risikoen. Men det er enda en ting man må passe på, og det er å ikke få vanndamp oppi sjokoladen, for da kan den bli grå.
Sjokolade er ømtålige saker 
Kan hende jeg smeltet det sammen med smør da... husker ikke helt, men var ihvertfall ikke noe vannbad involvert. 
Og grå sjokolade!? Men i all verden, det må være et rart syn! 
Men takk for svar i alle fall, skal komme med tilbakemelding om jeg prøver det med smeltet sjokolade. 
|