Vis enkelt innlegg
Gammel 21-11-10, 02:37   #91
Anarko
Seniormedlem
 
Anarko sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2010
Hvor: Bergen
Alder: 39
Innlegg: 2.981
Anarko er veldig godt liktAnarko er veldig godt liktAnarko er veldig godt liktAnarko er veldig godt liktAnarko er veldig godt liktAnarko er veldig godt liktAnarko er veldig godt likt

Sv: Novemberskravletråden til 30+

Jeg kutter ut poteter til pinnekjøttet. Så spiser jeg den mest lavkarbo surkålen jeg finner (8,2 pr 100 gram) og så har jeg kålrabistappe. Når jeg moser kålrabien så bruker jeg stortsett bare smør, salt og pepper. I enkelte tilfeller tilsetter jeg litt fløte, men bare litt. Jeg spiser 100 gram uten dårlig samvittighet, og på julaften skal jeg kose meg, og spise så mye jeg vil, jeg kutter tross alt poteten, snopet osv. Jeg har også hørt om at man kan ha litt brokkoli i kålrabistappen for å få mindre karber. Det har jeg ikke prøvd, men stiller meg som vanlig litt skeptisk til kødding med ting jeg syns er veldig godt fra før av.

Anarko er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Veganer og smartkarbo Svar med sitat