Vis enkelt innlegg
Gammel 22-11-10, 23:28   #1
Lisbeth
Seniormedlem
 
Lisbeth sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Oslo
Alder: 57
Innlegg: 11.149
Lisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastisk

Kinesisk biff med løk

Oppskrift med bilder her


Ingredienser:
400-500 g biffkjøtt
2 fedd finhakket hvitløk
2-3 ss finhakket ingefær
1-2 grovhakket løk
3 ss vann
2-3 vårløk, skjært i skiver på skrå

Marinade:
2 ss soyasaus
1 ss hvitvin
Noen få dråper sesamolje
Sort pepper etter smak
1/2 ts johannesbrødkjernemel

Saus:
3 ss soyasaus
1 ss sukrin
1 ss hvitvin


Fremgangsmåte:
Skjær biffen i strimler.
Bland sammen ingrediensene til marinaden, og mariner kjøttet i 15 minutter.

Rens og skjær grønnsakene i biter.
Bland sammen ingrediensene til sausen i en liten bolle.

Ha olje i wok'en (eller stekepanna). Når oljen er varm har du oppi hvitløk og ingefær. Stek et par minutter før du tilsetter løken og steker noen minutter til. Ta ut grønnsakene og sett til side.

Ha mer olje i wok'en og brun kjøttet på alle sider.

Ha i vann og grønnsakene og bland godt.
Tilsett sausen og rør i vårløk.

Server gjerne med jukseris (revet blomkål).

__________________



Lisbeth er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat