Vis enkelt innlegg
Gammel 22-06-05, 12:43   #13
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Opprinnelig lagt inn av guro

Nå er vi jo akkurat i forkant av årets bærsesong. Lager man syltetøyet selv, da kan man være sikker på hva man får. Syltetøy helt uten søtning er surt.

Ennå er det god tid til å planlegge hva en vil gjøre ut av sesongens bær. Jeg koker en koking med jordbærsyltetøy med fruktose. Også fryser jeg en posjon med rårørt jordbær, og et par posjoner rårørt tyttebær - med fruktose. Ellers fryser jeg masse blåbær, bringebær og rips naturell. Hadde jeg funnet bjørnebær skulle jeg lagt ned masse av det også. Bringebærene kjøper jeg ferdig plukket fra produsent.

Godt bærår!

Hvor mye fruktose i forhold til bær har du??? Jeg har lyst til å lage rabarbrasyltetøy( vet at det er litt surere og trenger mere søtning..)..

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat