Vis enkelt innlegg
Gammel 26-11-10, 13:55   #4
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Et lite påleggstips

Opprinnelig lagt inn av BitTorres, her.

For de som spiser litt brød, og som ikke er lei fett, så vil jeg tipse om Gildes Fleskepølse. Inneholder nesten ikke karbo, et halvt gram, men 51 gram fett, 10 gram protein, og ingen E stoffer eller konserveringsmidler. Kjøtt, flesk og velkjente krydderier.
Antagelig er det så mye mettet fett, at det ikke er behov for konserveringsmidler? Jeg digger smaken iallefall, har spist den siden jeg var liten, men hadde nesten glemt den, siden jeg ikke spiser noe særlig brød lenger. Men på lavkarbo eller Lindberg brød er den skikkelig god

Apropos fett. Jeg pleier ta vare på fettet som blir etter ribba, siler det og setter det i kjøleskapet. Det er ypperlig under pålegget! Godt og smaksrikt!

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat