Du har fin balanse i kostholdet ditt, og eneste grunnen til at du er høyt i karber (vet ikke hvor langt du har kommet og hva du skal ha) er fiberrik, som har 3.5 net karber pr stykke. Mitt program regner bare hele karber så det blir 12 netto bare på de.
Statusen din er allikevel veldig god !! Kunne ikke gjort det bedre selv faktisk !!
Total: 1610 Fat:120 1084 68% Sat:49 441 28% Poly:6 55 3% Mono:42 381 24%Carbs:43 111 7% Fiber:16 0 0%Protein:98 391 25%Alcohol:0 0 0%
Totalt kalorier: 1610 - det er passe og bra !
Net karber: 27 (7 %)
Fett: 68 %
Protein: 25 %
Hvis jeg skulle endre på noen måtte det være å spise et stk fiberrik mindre til frokost og heller spise mer grønnsaker til de andre måltidene. IKKE issalat og agurk (ikke mye næring) men broccoli og blomkål, neper etc !! Se på tillatte matvarer lista her i forumet. Masse gode ideer der ! Vær forsikrig med tomatene. De inneholder ganske mye karber... hvis du spiser masse. 2 små har ikke mer enn 6 net karber, men allikevel.
Jeg har lagt inn hele menyen din i www.fitday.com Har tatt snitt på paprika siden det er forskjell på rød, gul og grønn. Har ikke regnet med salsaen ... Tror ikke det betyr så mye.
Syns du er kjempeflink jeg !!

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
|