Vis enkelt innlegg
Gammel 23-06-05, 17:19   #5
Kristian
Seniormedlem
 
Kristian sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: M & R
Alder: 58
Innlegg: 1.443
Kristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt avKristian har veldig mye å være stolt av

Melkesyrebakterier som fins i yoghurt og kulturmelk spiser melkesukker og omdanner dette til melkesyre.Derfor den syrlige smaken. dermed så skal det være mindre karbohydrater i ferdig syrnet yoghurt enn i utgangspunktet. Men at det skal forsvinne 2/3 . det tviler jeg på. I så fall så skulle den ha vært merket med det tallet som den har når den er i butikken.

Hadde vært interisankt å analysert en yoghurt men vi har ikke analysemetode for karbohydrater.

Det er jo også bevist at yoghurt naturell har en slankende effekt. kanskje det er mindre KH?

Kristian er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins og jeg dietten Svar med sitat