Vis enkelt innlegg
Gammel 27-11-10, 17:53   #1
Lisbeth
Seniormedlem
 
Lisbeth sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Oslo
Alder: 57
Innlegg: 11.149
Lisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastisk

Sjokoladekonfekt med peppermyntekrem

Oppskrift med bilder her


Ingredienser:
150 g sjokolade


Peppermyntekrem:
20 g usaltet smør, romtemperert
5-6 ss sukrinmelis
1/2 ts flytende søtning
3-4 ss kremfløte
4-6 dråper peppermynteolje (fåes på apotek)


Fremgangsmåte:
Smelt sjokoladen over vannbad til den så vidt har smeltet, den skal ikke være helt rennende.
Ta den smeltede sjokoladen vekk av varmen og fordel ca en halv teskje smeltet sjokolade i 12 konfektformer. Pensle sjokoladen over bunnen og sidene.
Avkjøl formene i kjøleskapet i ca 30 minutter (eller sett dem i fryseren, så går det fortere). Pensle så et nytt lag sjokolade i formene (varm om nødvendig sjokoladen opp igjen), og avkjøl dem i nye 30 minutter.

Lag peppermyntekremen ved å piske sammen alle ingrediensene. Ha deretter massen i en brødpose.
Klipp av et hjørne på brødposen og fordel fyllet i formene.
Lukk formene med smeltet sjokolade ved hjelp av en skje. Bank formene lett mot underlaget så overflaten blir jevn.
Sett konfektene i kjøleskapet til de er helt stivnet. Oppbevares kjølig.

__________________




Sist redigert av Lisbeth : 06-12-10 kl 21:22.
Lisbeth er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat