Sv: Du blir glemsk av lavkarbo
Opprinnelig lagt inn av Carisma, her.
Er loff normal norsk kost?
"- Den siste tilgjengelige statistikken viser at vi nordmenn årlig spiser 164 000 tonn ferskt, grovt brød. Til sammenligning spiser vi bare 28 000 tonn fersk loff, sier Sissel Flesland i Sissel Flesland Markedsinformasjoner AS. Hun utarbeider statistikk for norsk bakervarehandel."
http://www.dinside.no/351515/norge-paa-brodtoppen (riktignok gammel, men eneste jeg fant)
Du har faktisk rett, vi spiser ikke så mye loff som jeg trodde Da trekker jeg den tilbake..
Leser vi litt videre:
"- Omtrent hvert tredje grovbrød som selges er kneipp. Den er en klassiker som selger godt, til tross for at det de siste årene er kommet veldig mange nye brødtyper på markedet."
Kneipp er jo en brødsort som inneholder mye hvetemel ? Vil tro at Ingers brød kommer meget godt ut av det i sammenligning med f.eks kneipp.
Synes forøvrig denne er litt interessant:
Ti på topp
FEDIMAs liste over de ti mest brødhungrige europeiske landene ser slik ut:
- Norge
- Danmark
- Polen
- Østerrike
- Tyskland
- Portugal
- Hellas
- Nederland
- Italia
- Frankrike
|