Porsjonsquiche med spinat og røkt ørret
Til 8 stk trenger du:
- 300 gram frosset, finhakket spinat
- 4-5 egg (avhengig av størrelsen)
- 100-150 gram revet ost
- 1 liten paprika, finhakket
- 2 sjalottløk, finhakket
- 100 gram røkt ørret eller laks i små biter
- Krydder: Urtesalt og Cayenne
- Pynt: 4 cherrytomater delt i to
Tin spinaten i mikroen i 2-3 minutter på full styrke. Hell av smeltevannet (legg spinaten i en melsikt og la vannet renne av mens du kutter opp grønnsakene og fisken). Pisk eggene lett og rør inn alle ingrediensene. Fordel røren i 8 store muffinsformer (amerikanske). Dytt 1/2 cherrytomat med fruktkjøttet opp på toppen av hver form. Stek midt i ovnen på 180 grader i ca 25 minutter.

|