Vis enkelt innlegg
Gammel 08-12-10, 21:49   #1
Lisbeth
Seniormedlem
 
Lisbeth sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Oslo
Alder: 57
Innlegg: 11.149
Lisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastisk

Baconcrispwraps med egg- og baconsalat

Oppskrift med bilder her


Ingredienser:
Egg- og baconsalat:
4 egg
4 skiver bacon
1 dl aioli
1 dl creme fraiche
3 stilker vårløk

Baconcrispwraps:
4 egg
5 ss kremfløte
5 ss vann
100 g baconcrisp/bacongull

Fremgangsmåte:
Egg- og baconsalat:
Hardkok eggene og avkjøl dem.
Sprøstek bacon og hakk i biter.
Bland sammen aioli og creme fraiche. Finhakk vårløk og rør inn.
Del egget to ganger i eggdeleren, først på langs og så på tvers.
Rør inn egg og bacon.

Baconcrispwraps:
Pisk eggene lett og rør inn fløte og vann.
Ha baconcrispen i en brødpose og bruk en kjevle til å knuse det til fint "mel". Ha det i bollen med egg og rør godt. La røra hvile i ca 5 minutter til det tykner litt. Rør igjen.
Kle to stekebrett med bakepapir og fordel røra i 5 klatter. Legg en brødpose eller plastfolie over og trykk de flate.
Stek midt i ovnen ved 180 grader i 6-8 minutter. Avkjøl litt på rist.

Legg egg- og baconsalat i en stripe i midten av wrapsen og rull sammen.

__________________



Lisbeth er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat