Vis enkelt innlegg
Gammel 13-12-10, 22:54   #1
Lisbeth
Seniormedlem
 
Lisbeth sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Oslo
Alder: 57
Innlegg: 11.149
Lisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastiskLisbeth er bare helt fantastisk

Fiskegrateng med laks

Oppskrift med bilder her


4 porsjoner:

Ingredienser:
500 g laksefilet
2 ss smør
1 ts johannesbrødkjernemel (JBKM)
1 dl vann
2 dl fløte
3 dl revet ost
1/2 ts salt
revet muskatnøtt
2 egg
pofiber


Fremgangsmåte:
Skjær fisken i terninger.
Smelt smøret i en kjele. Rør JBKM ut i vannet og ha det i kjelen under omrøring. Kok opp.
Spe med ca halvparten av fløten og kok opp under omrøring før du har i resten av fløten. Kok sausen i noen minutter på svak varme.
Rør inn 1 dl revet ost, og smak til med salt og muskatnøtt.
Ta kjelen av varmen og rør inn egg og fiskebiter.
Hell blandingen over i en liten ildfast form. Strø over pofiber og resten av osten.
Stek ved 200 grader i ca 35 minutter. La retten hvile litt før servering.

Server med kokte grønnsaker.

__________________



Lisbeth er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat