Vis enkelt innlegg
Gammel 15-12-10, 07:53   #13
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Hvorfor skolde mandlene?

Opprinnelig lagt inn av Cassiopeia, her.

Jeg er helt enig med deg Kitt. Til kransekake kan det godt bare være uskålda mandler :-)

Men hva med maling kontra blender/foodprocessor?
Stemmer det at mandlene blir for varme i blenderen?
Og hvordan finmaler jeg dem best?


Dersom du bruker foodprocessor blir mandlene kuttet i små biter og ikke malt i små "striper". Opplever at kaken blir mer smuldrete på en måte og tørrere av mandler hakket i processor enn av mandler malt i mandelkvern. Vil du ha finmalte mandler kan du kjøre massen gjennom mandelkvernen flere ganger!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat