Vis enkelt innlegg
Gammel 16-12-10, 18:07   #5
mam
Seniormedlem
 
mam sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2004
Innlegg: 794
mam begynner å bli godt kjentmam begynner å bli godt kjentmam begynner å bli godt kjentmam begynner å bli godt kjentmam begynner å bli godt kjentmam begynner å bli godt kjent

Sv: Holdbarhet på konfekt og kaker?

Opprinnelig lagt inn av Areola, her.

Jeg tror ikke gråheten på sjokolade nødvendigvis betyr at den er dårlig - ofte er det kun temperaturen som har vært feil og gitt den fargen.

Tror du er inne på noe der. Skal ikke sjokolade fryse? Jeg skal dyppe mye i kokesjokolade. Ikke delikat hvis de blir grå og matte.
Kjellerboden min fryser om vinteren!

mam er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat