Vis enkelt innlegg
Gammel 17-12-10, 08:23   #1
Shrinking Line
Medlem
 
Shrinking Line sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2009
Hvor: Østerrike
Innlegg: 277
Shrinking Line er ny på veien

Panerte koteletter - (Bilder)

Man kan panere det meste. Jeg har prøvd kylling, fisk, grønnsaker, og alt like godt. Denne gangen var det koteletter.


Man trenger:

  • Koteletter
  • Egg
  • Baconcrisp
  • Parmesan
  • Krydder, valgfritt. (Santa Maria Chicken & Steak)
  • Smør
Jeg bruker alltid stavmikser med sånn hakkeboks til å knuse baconcrisp og parmesan. Blander disse to godt sammen og har ønsket krydder i. Ha det på et fat. Knus egget og mix i et annet fat.



Dypp kotelettene først i egg og så i paneringsblandingen. Ha i stekepannen som har en del smeltet smør i seg.

Sjekk at det har festet seg på den ene siden før du vender og steker på den andre siden.

Er du usikker, sjekk om den er stekt, men den er stort sett det når paneringen er ferdig.
Smakte utrolig godt. Merket og at jeg ikke hadde problem med å spise fettranden på kotelettene, noe jeg normalt sett har. Den var godt panert og smakte godt. Bra og naturlig fett å få ned.
Serveres med ønskede grønnsaker.

__________________
The Shrinking Line





Shrinking Line er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat