Vis enkelt innlegg
Gammel 18-12-10, 20:41   #2
Supera
Seniormedlem
 
Supera sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Moi
Alder: 39
Innlegg: 4.053
Supera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastisk

Sv: Jeg har ikke sett denne artikkelen før nå jeg. Kreftgåten løst.

Den var litt lang, så jeg gadd ikke å lese hele. Det med oksygenet var ny kunnskap for meg, men jeg har hørt at kreftceller trenger glukose for å vokse. Til og med den ene legen jeg var til trodde på at lavkarbo kunne være bra for kreft. Hun hadde sett flere ganger at man måtte slutte med intravenøst til kreftpasienter. Intravenøst er jo nesten rent sukker.

Det finnes også en annen hovedhypotese for å forklare økt kreftforekomst i moderne tid. Dagens mennesker utsettes ufrivillig for en rekke kreftframkallende stoffer og stråling i miljøet (inkludert i jobbmiljøet).

Burde jeg være bekymret når jeg jobber her:

Vi tuller stadig med at hvis mikrobølgeovnene går i stykker, så tar vi bare en fiskestang eller noe og heiser ned maten rett foran en av de største antennene. De største mener jeg på er 16m i diameter. Haha, det var faktisk en kar på intervju her som var følsom for stråling. Så følsom at han hadde flyttet fra ei bygd uten industri til langt oppi fjellet. Han måtte gå halvveis i intervjuet, fordi han ble syk. Litt slemt å le av ham, men hvis man er så sensitiv så er det hull i hodet å søke jobb på en slik plass som dette.

__________________
-smileyen er snill, ikke sarkastisk! Nemlig!

Delmål 1: -10 kg. Delmål 2: BMI 40:

Sist redigert av Supera : 18-12-10 kl 20:49.
Supera er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Tester ut ZC Svar med sitat