Vis enkelt innlegg
Gammel 28-12-10, 22:51   #1
Camomilla
Seniormedlem
 
Camomilla sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Lier, Buskerud
Alder: 52
Innlegg: 5.448
Camomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt av

Trenger råd om biffmiddag

Jeg skal ha gjester i morgen, og jeg har vært på Meny og kjøpt en flott entrecote med hvitløk. Hele greia er som et langt, flatt stykke som er smurt med hvitløk/urter og rullet sammen og surret etterpå. Dette har gitt det en rund form. Jeg har lyst til å helsteke det i pannen og ettersteke i ovn for å sikre saftig/mørt resultat, men så blir jeg usikker, da. Hvor høy temperatur? Hva bør steketermometeret vise? Vil det funke med steketermometer siden det ikke er kjøtt "tvers gjennom"?

Vet det er mange dyktig kokker her inne, så håper på en pekepinn på hvordan å best behandle dette flotte kjøttstykket

Og så sliter jeg jo litt med tilbehøret, da. Har tenkt å steke sopp, aubergine og løk som grønnsakstilbehør. Men så fikk jeg det for meg at jeg ville ha noe fløtegratinert ved siden av også, og har handlet inn både nepe og jordskokk. Og så kom jeg på at jeg aldri har prøvd å gratinere noe av dette, og at det kanskje ikke blir så bra???

Kjenner prestasjonsangsten strømme på ...

__________________
Gått ned ca. 19 kilo fra 73-54 i løpet av 2011.
Nå vedlikeholder jeg og har et vektvindu fra 53-58 kg.


Min journal
Camomilla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Paleo-inspirert :) Svar med sitat