Vis enkelt innlegg
Gammel 28-12-10, 23:02   #2
KarMa40
Seniormedlem
 
KarMa40 sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Innlegg: 834
KarMa40 er veldig godt liktKarMa40 er veldig godt liktKarMa40 er veldig godt liktKarMa40 er veldig godt liktKarMa40 er veldig godt liktKarMa40 er veldig godt liktKarMa40 er veldig godt likt

Sv: Trenger råd om biffmiddag :)

Dette går bra, les kokebok til øyet blir stort og vått og legg en plan.

Selv ville jeg ha frest entrecoten på alle kanter for å gi farge. Så ville jeg lagt den i form og inn i ovnen på 250 grader i ti min. Så skru ned varmen til 65-70 grader og latt den stå i timesvis. Med slik saktesteking blir det alltid saftig og med litt flaks og kjennskap til ovnen også nydelig rosa farge.
(Dette er sånn som jeg liker, jo rosaere jo bedre...) Men det blir ikke mye sjy til å sause med...

Så hjemmeaget bearnaise, fløtegratinere sopp, steke jordskokk og løk og squash i striper. Nepe? den er for avansert for meg, altså men kan man lage rotmos med den kanskje?

KarMa40 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo + ekstra karber for magen Svar med sitat