Vis enkelt innlegg
Gammel 29-12-10, 10:53   #5
Camomilla
Seniormedlem
 
Camomilla sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Lier, Buskerud
Alder: 52
Innlegg: 5.448
Camomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt avCamomilla har veldig mye å være stolt av

Sv: Trenger råd om biffmiddag :)

Så mange gode tips, tusen takk

KarMa40: Ja, det var noe sånt jeg hadde tenkt - men jeg synes det blir vanskelig å beregne tiden på langtidssteking, dumt om steken er ferdig noen timer før gjestene kommer (eller noen timer etter) Tenkte jeg skulle prøve meg på en roastbiff en gang, den skal jo langtidsstekes, og kan serveres kald

Kitt: Jeg tror jeg prøver meg på oppskriften din, det så spennende ut! Mye hviling på dette kjøttet, men det er sikkert en god ting Da vil jeg tro det tar ca 2 timer (kjøttet veier i overkant av 1 kg.), med hviling. Spennende!

Carisma: Takk for link til fløtegratinert jordskokk
KarMa40: Kan man steke jordskokk også? Fløtestuet sopp er også veeeeldig godt

__________________
Gått ned ca. 19 kilo fra 73-54 i løpet av 2011.
Nå vedlikeholder jeg og har et vektvindu fra 53-58 kg.


Min journal
Camomilla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Paleo-inspirert :) Svar med sitat