Sv: Mettet fett og Udo's Choice
Opprinnelig lagt inn av kamp;989580
"[U
Siden mettet fett består av helt rake fett- syrer, har de en tendens til å ligge tettpakket, og danner en treg og stiv masse[/u], som f.eks. smør. Planteoljer er derimot flytende, fordi de består av enu- mettede og flerumettede fettsyrer som er krumme i formen og derfor ikke så lett lar seg pakke sammen. Dette får kon- sekvenser i kroppen; bl.a. for fettmem- branene som omgir cellene våre: Essensielle fettsyrer gir fleksible og smidige fettmembraner, som bl.a. bidrar til at blod- cellene flyter lett gjennom de minste blodårene. Lange mettede fettsyrer og kolesterol virker derimot oppstivende på fettmembranene. For å unngå at fettmem- branene blir for stive og lite fleksible, er det derfor viktig å innta nok av de essen- sielle fettsyrene."
Vis meg den rene mettede fettkilde som ikke blir tilnærmet flytende i kroppstemperatur, altså 37 grader ...
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|