Vis enkelt innlegg
Gammel 31-12-10, 16:57   #24
Anne
Tar i mot hjelp....
 
Anne sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 22.191
Anne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastisk

Sv: Hva serverer du gjester?

Opprinnelig lagt inn av TrillTrall, her.

Men blir de bunnene gode?

Jeg har bare bakt med fruktose...og det skal ikke mye til. Det går helt fint. Ingen bismak. Bare vær litt forsiktig med stekinga, for det blir fortere "brent" enn med vanlig sukker. (Kanskje det tom går an å steke nøttebunn uten søtstoff?)Gerd bruker mye Sukrin til konfekt, men vet ikke om hun har bakt med det enda. En bekjent av meg har bakt med det og påsto det ikke var forskjell å kjenne, men....jeg vet ikke. Verdt å prøve...

__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn
Anne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg og MUP Svar med sitat