Vis enkelt innlegg
Gammel 03-01-11, 20:09   #2
Charlott
Seniormedlem
 
Charlott sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2009
Hvor: Skreia, på sjølveste Toten ;)
Alder: 58
Innlegg: 4.182
Charlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastiskCharlott er bare helt fantastisk

Sv: Hva børr man ha i skapet?

Opprinnelig lagt inn av karolinekaroline, her.

Jeg er ny her og lurer på hvilke type lavkarbo erstatninger for mel, sukker, bakesjokolade osv. man børr bruke, og hvor man får kjøpt det? plis hjelp meg

Lurer jo litt på hva du skal med alle erstatningene?

Man bruker litt ulikt i ulike oppskrifter, mandelmel, glutenmel, soyamel... Kommer litt ann på hva du skal bruke det til?

I stedet for sukker er sukrin (fåes på helsekost) et godt alternativ, kan også bruke Splenda, Natreen osv

Bakesjokolade? Tja... sukkerfri sjokolade, (helsekost og en del dagligvarebutikker) 70 eller 86% sjokolade eller rett og slett litt kakao

__________________



Vanligvis er jeg tynn og bedårende, men i dag har jeg fri!

Charlott er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat