Tråd: Easylife
Vis enkelt innlegg
Gammel 05-01-11, 02:34   #110
Mona_K
Medlem
 
Mona_K sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2007
Hvor: Fetsund
Innlegg: 424
Mona_K er på en erverdig vei

Sv: Easylife - anbefales på det sterkeste

Hei jeg bare lurer på hvordan det gikk med dere som har skrevet innlegg her?

Opprinnelig lagt inn av CocoNut, her.

Jeg er litt lei meg jeg nå. Syntes at det ble litt vel mange skrasse innlegg fra folk som åpenbart ikke vet hva Easylife er, men åpenbart vet mye om de menneskene som bruker easylife. Jeg har gått på easylife i 12 dager nå, og har gått ned 6 kg. (tickeren min er ikke oppdatert. venter til etter veiing på tirsdag)

Men jeg vil bare si til de flere her som har sterke synspunkter mot easylife, dette er ikke en easy-fix, det krever motivasjon, trening og mye arbeid, spesielt på det psykiske plan. Jeg trener 4-5 dager i uken nå, det hadde jeg aldri trodd jeg skulle noen gang gjøre i mitt liv. Men jeg elsker det, syntes det er kjempegøy, og det hadde jeg heller aldri trodd jeg skulle gjøre. Jeg får personlig oppfølging og treningsopplegg skreddersydd for meg, og det er akkurat det jeg trenger for å kunne legge om min livsstil. Jeg gikk ned 17 kg på egenkompinert lavkarbokur siste gang, men la på meg 7 av dem sakte men sikkert etter det. Syntes det var vanskelig å klare dette alene, og det var det som fikk meg til å begynne med Easylife, det at jeg får hjelp på veien igjennom og også lærer og forandre livsstilen.

Etter alt arbeidet jeg legger i dette, blir jeg derfor såret når noen herinne sitter og snakker om at dette er den lette veien, og gud vet hva. Jeg jobber hardt for megselv, fordi kiloene SKAL av og bli av, men hvis jeg er svak fordi jeg ber om hjelp, ja so be it then. Lavkarbo funker, men jeg trenger personlig oppfølging og hvis jeg ønsker og betale for det, ja så gjør jeg det, uansett hvor dyrt folk måtte mene om den saken.

Jeg syntes det er fantastisk mange herinne som har gjort en kjempejobb på de diettene de går på, og det er vel som er det poenget vel. Jeg mener ikke Easylife er det eneste riktige, for det er det ikke, men det var det riktige for meg, i den livssituasjonen jeg er i nå.

Lavkarbo er desidert livsstilen for meg, jeg må bare lære og kontrollere impulsene mine først, slik at jeg kan klare og holde meg der. Kunnskap er nøkkelen.

Det coconut har skrevet er som om jeg skulle ha skrevet det selv tatt av meg 17 kilo på lavkarbo 7 av disse på spis deg slank kuren( som også for det meste var så å si flytende) Men etter en pause tok jeg på meg 4 kilo så prøvde jeg igjen og la på meg 5 kilo osv osv nå har jeg lagt på meg 7 kilo og er despo.. Jeg er et kaketroll og klarer ikke mer en max 1 mnd på lavkarbo før jeg sprekker.. Til og begynne med hadde jeg en fantastisk støttegjeng der vi alle begynte i februar i fjord men pluttselig har de andre så å si sluttet å skrive dermed jeg å. Har fått masse venner her inne og det hjelper selvsagt men er alikevel vanskelig da alle bor her og der.. Så nå sitter jeg her fulstendig umotivert og dritt lei mat. Prøvde til og med hypnose i dag som resulterte til å kjøpe meg en pakke boller så foreløpig ikke vellykka, annet en at jeg pluttselig veldig legger merke til fargen rød. Snakket med helsestudioet mitt i dag og de andbefalte for meg å prøve EL.. Så derfor veldig nyskjerig på hvordan det gikk med dere

__________________



Mona_K er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vil bare bli lett å frisk da vekten hindrer meg masse Svar med sitat