Vis enkelt innlegg
Gammel 06-01-11, 12:28   #31
karbjunkie
Juniormedlem
 
Medlem siden: Jan 2011
Hvor: Østlandet
Innlegg: 47
karbjunkie er på en erverdig vei

Sv: Fedon lindbergbrød på rema1000

Opprinnelig lagt inn av lifejack, her.

Hehe, "bare" grønnsaker, du
Når jeg tenker på variasjonen jeg hadde på grønnsakene mine før (altså da kostholdet inneholdt poteter, pasta, ris etc) i forhold til nå, er det et under at jeg vokste opp uten flere mangelsykdommer! Da fylte jeg dagsrasjonen med poteter o.l. og bittelitt brokkoli, blomkål eller aspargesbønner. Det var det.
Nå spiser jeg en symfoni av smaker og farger, og varierer i det uendelige! Paprika i alle farger, løk i forskjellige varianter, alle de forskjellige salattypene, tomattypene, avocado (riktignok frukt), purre, squash, aubergine, krydderurter, asparges, spirer, sopp, fennikel, sikori... ovnsbakt, stekt, woket, dampet, stuet... the list goes on and on
Så grønnsaker er ikke bare bare

Men jeg leste at løk var litt fyfy? Jeg elsker grønnsaker men jeg elsker også poteten min. Det må vel snart komme en lavkarbopotet, ha-ha

karbjunkie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo håper jeg ;-) Svar med sitat