Sv: det romler slik.
Opprinnelig lagt inn av tjeldberg, her.
Min frokost er 6 av 7 dager i uke rester etter gårsdagens middag. Tar kjøtt til overs fra dagen før og varmer på stekepanne sammens med grønnsaker som brokkoli, sopp eller salatblad kuttet opp. Varmer det litt å har over fløte og lar det koke i sammen til det blir en form for stuing. Kan fint lages dagen før, bare å varme i mikroen. Selv sover jeg mindre når jeg spiser lavkarbo så da våkner jeg tidlig.. å har lite annet å finne på enn å lage frokost 
Ellers er jo da eggerøre, bare med fløte i stede for melk. Å de beste kokkene bruker kremfløte med mest fett, og ikke matfløten. Bruker å ha litt skinke/bacon, løk eller sopp og ost i eggerøren jeg da.. metter litt ekstra. Btw, tror om du ikke har fløte, så er det bedre å bruke vann enn melk, siden det er så mye sukker i melka. Bare tips det da. 
Tusen takk for tipset. Alt er hjelp i. Har hamstret inn kremfløte og matfløte i dag. Så ingen mer melk 
|