Kolesterolet i egg er friskmeldt nå, også hos satte ernæringseksperter.
Fett er ikke fett. Du har mettet og umettet. oljer har mest umettet - mykt fett er umettet, hardt er mettet. det er viktig å få mest umettet. det eneste som er farlig nå er transfett.. (herdet fett og oljer som blir ødelagt av steking7overopphetet)
Karbohydrater er kun energi som ligger seg som fett om det ikke brukes opp, fett er et stoff store deler av kroppen vår består av (hjenen, - nerver,- myelinkjeder, leveren, osv.) Når du spiser mindre karber vil kroppen forbrenne mer fett, og kroppen får tilført det den trenger og kommer i bedre balanse og optimaliserer andre funksjoner også i kroppen.
Fett gir jevn energi mens karbohydrater svinger. (litt etter om de er høyglykemiske eller lavglykemiske-dvs hvor mye blodsukkerøkning og dermed svingning de gir..)
Håper du ble litt klokere nå...
__________________
Fremgang er umulig om du gjør ting slik du alltid har gjort ...
|