Vis enkelt innlegg
Gammel 11-01-11, 00:12   #14
Runegutt
Seniormedlem
 
Runegutt sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Nordland
Alder: 58
Innlegg: 1.818
Runegutt er et fyrlysRunegutt er et fyrlysRunegutt er et fyrlysRunegutt er et fyrlysRunegutt er et fyrlysRunegutt er et fyrlys

Sv: Er majones "lov"?

Opprinnelig lagt inn av Nesly, her.

Hva med remulade. spiser dere det?

Ja, i bøtter og spann.
Jeg lager den enten med mills majonaise, eller med egenprodusert majonaise, + tungrømme (Også kjendt som seterrømme) like deler majonaise og rømme, en ts. grov sterk sennep, litt gressløk og dill, en dråbe tabasko ved behov.

Vips, remoulade du kan dø for.
Karboinnholdet finner du med å addere majonaisen og tungrømmen.

Denne remouladen er fantastisk til grønnfor. Man tager det grønnforet man skal spise til lunch+ det proteinet man skal ha til. Putter dette i en matboks, og drukner det i remoulade. Remouladen er fantastisk konserverende, så maten tåler rimelig bra temperatur uten å bli bedervet. Spesielt når du bruker industrimajonaise, får du god holdbarhet.

__________________


Runegutt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg. Svar med sitat