Vis enkelt innlegg
Gammel 11-01-11, 12:46   #2
Supera
Seniormedlem
 
Supera sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Moi
Alder: 41
Innlegg: 4.053
Supera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastiskSupera er bare helt fantastisk

Sv: Vektklubben nett-intervju (igjen)

Hehe, den hoppet hun glatt over.

Men så svarte hun på ett annet spørsmål at Vita hjertego' var ett godt alternativ på brødskiva, at soyaolje er bra og at man burde steke i margarin eller kaldpressede oljer fremfor smør. Det viser jo hva hun kan... Kanskje også nevne at man ødelegger de kaldpressede oljene når man steker og at kroppen ikke ser forskjell på ødelagt fett og friskt fett og bruker de ødelagte fettsyrene til å lage celler av? Nei, det gjorde hun visst ikke.

Siden dette var myte/fakta-spørsmål så skulle gjerne sett hva hun hadde svart på noe slikt som dette:
Jeg spiser normalt kalorifattig, men en dag skeiet jeg ut med egg og bacon til frokost. 150g bacon og to egg. Ca 650 kalorier. Jeg pleier å være skrubbsulten rundt lunsjtider, men denne dagen holdt jeg meg mett til middag! Er det sant at til tross for at fett er næringstett, så metter det mye bedre enn samme kalorimengde av karbohydrater?

__________________
-smileyen er snill, ikke sarkastisk! Nemlig!

Delmål 1: -10 kg. Delmål 2: BMI 40:
Supera er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Tester ut ZC Svar med sitat