Vis enkelt innlegg
Gammel 29-11-17, 16:53   #1
bærrgen
Seniormedlem
 
Medlem siden: Feb 2008
Innlegg: 1.070
bærrgen er en juvelbærrgen er en juvelbærrgen er en juvel

Hjelp til tolkning

Jeg har vært hos legen og tatt blodprøver. Tilbakemeldingen fra legen er at stoffskifteprøvene viser verdier utenfor normalområdet og at jeg må komme tilbake for utvidede prøver.

S-TSH 0,04 (ref.verdi 0,4-4,5)
S-FT4 22,1 (ref.verdi 9,5-22,0)

Kan noen gi meg en pekepinn på hva dette betyr?

__________________
Ny blogg Gammel blogg Min journal


bærrgen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat