- Yoghurt på Kreta
- Hjelp, hvilken hvitvin?
- Fløten klumper seg, jo?
- Dialife.dk
- Ringnes Lite hvor mange karbo pr dl?
- Endelig fått mikro, hva nå?
- Sæterrømme? Hvor mange karber?
- Mandelmel og hi-maize
- Soyamel/Soyaprotein
- Knekkebrød-oppskrift
- Forvirra ang."meltyper", kan noen hjelpe?
- Rømmedip
- Bjørkesøt søtningsmiddel
- Karboinnhold i mascarpone?
- Erfaringer med å lage blåbærsyltetøy?
- Grønnsaker som mellommåltid
- Confecta 100% kakaopulver
- Sukker VS fruktose
- Frøblanding?
- Kjøttkakeoppskrift?
- Marengs
- Lage vaniljekesam??
- Lage ripssaft
- Lav carb/kcal
- Mellommåltid-spørsmål
- Forslag til mellommåltid on-the-go?
- Kyllingcurrysalat til ketolyse/Skaldeman?
- Photobscura - hva slags te?
- Lage lavkarbo "sukkertøy"?!
- Hva er lovlig godteri?
- Salat?
- Noen som har testet keto-sjokoladefondant?
- Scampi i fløtesaus eller i kokosmelk?
- Om å lage smoothies + diverse
- Lerums syltetøy uten sukker?
- Hvilken sjokoladekake anbefaler du her inne?
- Jeg har bursdag i morra. Sjokoladekake?
- Info om kokosmel
- Soyaprotein
- Tips om ny yoghurt, Skyr
- Kan noen forklare denne for meg!? (hvor mange karbs)
- Krise med sjokoladekake ... Håpløst dette her
- Oppskrift på brød...
- Hjemmelaget soyayoghurt
- Ketchup??
- Potet,gulrot,blomkål og brokkoli
- Hvordan få tykk saus?
- Lavkarboprodukter i Norge
- Fårikål
- Steking av Svinekoteletter?
- Gratinert brokkoli
- Jeg trenger litt start-hjelp
- Kan jeg surre koteletter i fløte?
- Trenger rask tilbakemelding ang. sjokolade
- Krise? (Spist svele)
- Hvor lenge steking av kyllinglår?
- Dine beste kosekveld-oster?
- Hvilken sukkererstatning
- Trenger kjapt svar
- Vil ha varm kakao- har noen oppskrift?
- Omregningstabell for amerikanske mål
- Soyasaus
- Pai-oppskrift?
- Mislykkede osteknekkiser?
- Hva er galt med ingredienslister?
- Fårikål og ketose
- Kakao:)
- En samling av gryter/former/frysbare ting - kan dere hjelpe meg?
- Har noen testet Hampmel?
- Kjøttkaker
- Carob, hva brukes det til?
- Fiberhusk??
- Noen som har tips til søt frokost?
- Pålegg?
- sjololademousse kaken
- Noe å bruke eggeplommer til?
- Har jeg tabba meg ut? fryst mat...
- Godteri fra sukkerfritt, trenger hjelp
- Pizzabunn fra ketolyseboka
- JBK og k bakemix og soyaprotein
- Tilsette Fiber Husk i smoothie - andre forslag?
- Lovlig med fedonbrød på ketolyse?
- Kan tortillas fryses?
- Sjampinjong
- En bøtte CC er blitt litt sur - hva lager jeg da?
- Prior kyllingkarbonader
- Eggedosis med sukrin?
- Helt fersk i "gamet" her. Ketolyse. Mandelmel?
- Lavkarbomat til bål-grilling
- Sjokolademousse
- Hjelp til å omgjøre knekkebrødoppskrift
- Verdens beste pølser!
- Er det noen som vet hva fiberhusk heter på engelsk?
- Hva kan jeg lage med kyllingfileter, når jeg har dette i kjøleskapet? HASTER
- Hva er forkjell på ister og spekk?
- Couscous
- Kokosmel
- Light brus
- Søt chili saus
- Vin og karbohydrater
- Frukt - hvilke er tillatt?
- Lavkarbosvar på junkfood?
- JBKM og Sukrose
- Hvilken lavkarbo-oppskrift bruker du mest?
- Tomatpuré med lavest karbohydratinnhold?
- Hjelp, er ny! :)
- Tørket rød chlil og ketolysekuren
- Savoykål
- Elgkjøttdeig
- Oppskrifter med elg?
- Kokosmel igjen
- Glutenmel
- Glutenmjøl når ein skal unngå kveitemjøl ... Går det bra?
- Fullkornspasta
- Nannahs eplekake med frutsukker?
- Majones
- Tips til lavkarbo vannbakkels?
- Laktose, laktosefri melk, og sukker.
- Lavkarbo ferdigmat?
- Om steiking i olje vs smør
- Spørsmål ang. olje/smør/majones
- Ein gang for alle ... (ang. fiber og karbohydrater)
- Noe brødlignende uten kli, linfrø eller sesamfrø?
- Medisterfarse ok?
- Pepperoni pølse
- Er stevia forbudt å ta inn til Norge?
- Hva gjør jeg galt med gelatinen?
- Buljong og bacon
- Nitrit i kjøttpålegg
- Kan Udos Choice erstatte olivenolje?
- Hvordan få sprø pizzabunn
- Avocado
- Cocosa Extra Virgin
- Alternativ til nøtter?
- Pølser fra Jacobs på Meny
- Hjelp! Sjokolademuffins, nam nam
- Kos
- Nannas pizzasnurrer ...
- Julemiddagen
- Trenger litt avokado-hjelp ...
- Jeg fant endelig julebrus uten sukker!
- Bakemaskin?
- Holdbarhet: kokt fisk vs. kokt kjøtt
- Spør en gang til jeg ... (holdbarhet på pizzarull)
- Soyaflokker
- Legg ut bilder i oppskriftstrådene deres (værsåsnill)
- Matkrise! Hva kan jeg gjøre med grønne linser?
- Moste grønnsaker, noen forslag?
- Søtningsmiddel
- Sukrin melis!
- Paranøtter er farlig?
- Mengde koffein i kaffe, te, pepsi max?
- Wok?
- Egg i utlandet
- Soyamel for JBK?
- Soyflokker, poster på nytt! Ingen som vet?!
- Første familiejul etter lavkarbo, noen
- Klementiner!
- Oppskrift til brød?
- Mengde av div oppskrifter
- Fjordland bearnaise-saus
- Splenda i eggedosis?
- Råsaft av blåbær og krekling
- Lage sjokolade - oppskrifter?
- Medisterkaker
- Vårrull - noen med tips om oppskrift?
- Sukkerfri marsipan i Oslo?
- Tilbehør til lettsaltet torsk?
- Hvor kjøper dere stevia? Kan denne brukes i te?
- Jordbærsyltetøy med kun 5 g karb.
- Lauk ... av alle slag
- Google er vår venn
- Lavkarbodiett
- Kvalme i forbindelse med Stevia
- Hvilken smakløs olje til gravlakssaus?
- Heistad sjokoladepudding og vaniljesaus - hvordan?
- Hva heter JBK i USA?
- Half and half
- Lavkarbobrød
- Hvilket brød/knekkebrød
- Kalkunstuffing
- Hva er jbk-mel ?
- Bernaisesaus
- Kalkunmiddag
- Billig lavkarb mat til lunsj?
- Buljong
- Kakao
- Avokado - hva smaker det?
- Gode proteinkilder?
- Er sitron tilatt?
- Hjelp! Jeg liker ikke salat
- Vivil drops
- Hvor mye grønnsaker spiser dere?
- Grønnsaker ...
- Johannesbrødkjernemel
- Tilbehør til røkelaks
- Er det samme karboinnhald i ulike sopper?
- Jeg har kjøpt fiberhusk!
- Hvor mange karber i pinjekjerner?
- Kan dette bli en ketolyse-iskake ..?
- Smoothies uten egg, med proteinpulver.
- JBKmel,får man tak i det noen steder på nett?
- Vaflene på bakemiksb0ksen til Torkil?
- Torsk??
- Heisann, hva kan jeg bruke til lunch?
- Babymais, men ikke mais?
- Splenda
- Ostekjeks som nachos chips
- Salsa
- Hvilket søtningsmiddel er best til baking?
- Favorittkrydder?
- Kake/kjeks man kan spise på ketolysekur?
- Bacon
- Angående gulrøtter
- Soyamel vs kokosmel
- Sukkerfri ketshup?
- Salatbønner/brune bønner
- Tips om drops fra Fribol
- Olje?
- Jeg ønsker meg Caffe Mocca
- Hvor mange karber i?
- Kvitløk
- Soyabrød vs brød laget med bakemiks!?!
- The gourmet way :)
- Potetsalat-spørsmål
- Farse-mat
- Ja og nei mat
- Pølser?
- Trøbbel med å klare meg uten brød ...
- Ost i omelett?
- Når det gjelder vafler?
- Nøttebrød?
- Soyamel og soyaprotein, er det det samme?
- Sukrin
- Hjelp, oppskrift på lapper, som jeg kan ha syltetøy på?
- Melk?
- Bursdagsmeny?
- Gode matvarer i Sverige
- Har kjøpt medisterfarse, kan jeg bruke den til noe?
- Proteinshake med mct ?(hva er det ?)
- Kokos?
- Oppskrift på brun saus?
- Sukkerfri sjokolade
- Har fått cocosa i dag.(hva kan den brukes til?)
- Atkins advantage bar
- Skal Sukkerfritt bort fra hyllene på REMA ?
- Cornells melblanding
- Pizzafyll med kjøttdeig fra REMA 1000
- Cola Zero vs Pepsi max
- Karbohydrat i ingefær