View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

  1. Yoghurt på Kreta
  2. Hjelp, hvilken hvitvin?
  3. Fløten klumper seg, jo?
  4. Dialife.dk
  5. Ringnes Lite hvor mange karbo pr dl?
  6. Endelig fått mikro, hva nå?
  7. Sæterrømme? Hvor mange karber?
  8. Mandelmel og hi-maize
  9. Soyamel/Soyaprotein
  10. Knekkebrød-oppskrift
  11. Forvirra ang."meltyper", kan noen hjelpe?
  12. Rømmedip
  13. Bjørkesøt søtningsmiddel
  14. Karboinnhold i mascarpone?
  15. Erfaringer med å lage blåbærsyltetøy?
  16. Grønnsaker som mellommåltid
  17. Confecta 100% kakaopulver
  18. Sukker VS fruktose
  19. Frøblanding?
  20. Kjøttkakeoppskrift?
  21. Marengs
  22. Lage vaniljekesam??
  23. Lage ripssaft
  24. Lav carb/kcal
  25. Mellommåltid-spørsmål
  26. Forslag til mellommåltid on-the-go?
  27. Kyllingcurrysalat til ketolyse/Skaldeman?
  28. Photobscura - hva slags te?
  29. Lage lavkarbo "sukkertøy"?!
  30. Hva er lovlig godteri?
  31. Salat?
  32. Noen som har testet keto-sjokoladefondant?
  33. Scampi i fløtesaus eller i kokosmelk?
  34. Om å lage smoothies + diverse
  35. Lerums syltetøy uten sukker?
  36. Hvilken sjokoladekake anbefaler du her inne?
  37. Jeg har bursdag i morra. Sjokoladekake?
  38. Info om kokosmel
  39. Soyaprotein
  40. Tips om ny yoghurt, Skyr
  41. Kan noen forklare denne for meg!? (hvor mange karbs)
  42. Krise med sjokoladekake ... Håpløst dette her
  43. Oppskrift på brød...
  44. Hjemmelaget soyayoghurt
  45. Ketchup??
  46. Potet,gulrot,blomkål og brokkoli
  47. Hvordan få tykk saus?
  48. Lavkarboprodukter i Norge
  49. Fårikål
  50. Steking av Svinekoteletter?
  51. Gratinert brokkoli
  52. Jeg trenger litt start-hjelp
  53. Kan jeg surre koteletter i fløte?
  54. Trenger rask tilbakemelding ang. sjokolade
  55. Krise? (Spist svele)
  56. Hvor lenge steking av kyllinglår?
  57. Dine beste kosekveld-oster?
  58. Hvilken sukkererstatning
  59. Trenger kjapt svar
  60. Vil ha varm kakao- har noen oppskrift?
  61. Omregningstabell for amerikanske mål
  62. Soyasaus
  63. Pai-oppskrift?
  64. Mislykkede osteknekkiser?
  65. Hva er galt med ingredienslister?
  66. Fårikål og ketose
  67. Kakao:)
  68. En samling av gryter/former/frysbare ting - kan dere hjelpe meg?
  69. Har noen testet Hampmel?
  70. Kjøttkaker
  71. Carob, hva brukes det til?
  72. Fiberhusk??
  73. Noen som har tips til søt frokost?
  74. Pålegg?
  75. sjololademousse kaken
  76. Noe å bruke eggeplommer til?
  77. Har jeg tabba meg ut? fryst mat...
  78. Godteri fra sukkerfritt, trenger hjelp
  79. Pizzabunn fra ketolyseboka
  80. JBK og k bakemix og soyaprotein
  81. Tilsette Fiber Husk i smoothie - andre forslag?
  82. Lovlig med fedonbrød på ketolyse?
  83. Kan tortillas fryses?
  84. Sjampinjong
  85. En bøtte CC er blitt litt sur - hva lager jeg da?
  86. Prior kyllingkarbonader
  87. Eggedosis med sukrin?
  88. Helt fersk i "gamet" her. Ketolyse. Mandelmel?
  89. Lavkarbomat til bål-grilling
  90. Sjokolademousse
  91. Hjelp til å omgjøre knekkebrødoppskrift
  92. Verdens beste pølser!
  93. Er det noen som vet hva fiberhusk heter på engelsk?
  94. Hva kan jeg lage med kyllingfileter, når jeg har dette i kjøleskapet? HASTER
  95. Hva er forkjell på ister og spekk?
  96. Couscous
  97. Kokosmel
  98. Light brus
  99. Søt chili saus
  100. Vin og karbohydrater
  101. Frukt - hvilke er tillatt?
  102. Lavkarbosvar på junkfood?
  103. JBKM og Sukrose
  104. Hvilken lavkarbo-oppskrift bruker du mest?
  105. Tomatpuré med lavest karbohydratinnhold?
  106. Hjelp, er ny! :)
  107. Tørket rød chlil og ketolysekuren
  108. Savoykål
  109. Elgkjøttdeig
  110. Oppskrifter med elg?
  111. Kokosmel igjen
  112. Glutenmel
  113. Glutenmjøl når ein skal unngå kveitemjøl ... Går det bra?
  114. Fullkornspasta
  115. Nannahs eplekake med frutsukker?
  116. Majones
  117. Tips til lavkarbo vannbakkels?
  118. Laktose, laktosefri melk, og sukker.
  119. Lavkarbo ferdigmat?
  120. Om steiking i olje vs smør
  121. Spørsmål ang. olje/smør/majones
  122. Ein gang for alle ... (ang. fiber og karbohydrater)
  123. Noe brødlignende uten kli, linfrø eller sesamfrø?
  124. Medisterfarse ok?
  125. Pepperoni pølse
  126. Er stevia forbudt å ta inn til Norge?
  127. Hva gjør jeg galt med gelatinen?
  128. Buljong og bacon
  129. Nitrit i kjøttpålegg
  130. Kan Udos Choice erstatte olivenolje?
  131. Hvordan få sprø pizzabunn
  132. Avocado
  133. Cocosa Extra Virgin
  134. Alternativ til nøtter?
  135. Pølser fra Jacobs på Meny
  136. Hjelp! Sjokolademuffins, nam nam
  137. Kos
  138. Nannas pizzasnurrer ...
  139. Julemiddagen
  140. Trenger litt avokado-hjelp ...
  141. Jeg fant endelig julebrus uten sukker!
  142. Bakemaskin?
  143. Holdbarhet: kokt fisk vs. kokt kjøtt
  144. Spør en gang til jeg ... (holdbarhet på pizzarull)
  145. Soyaflokker
  146. Legg ut bilder i oppskriftstrådene deres (værsåsnill)
  147. Matkrise! Hva kan jeg gjøre med grønne linser?
  148. Moste grønnsaker, noen forslag?
  149. Søtningsmiddel
  150. Sukrin melis!
  151. Paranøtter er farlig?
  152. Mengde koffein i kaffe, te, pepsi max?
  153. Wok?
  154. Egg i utlandet
  155. Soyamel for JBK?
  156. Soyflokker, poster på nytt! Ingen som vet?!
  157. Første familiejul etter lavkarbo, noen
  158. Klementiner!
  159. Oppskrift til brød?
  160. Mengde av div oppskrifter
  161. Fjordland bearnaise-saus
  162. Splenda i eggedosis?
  163. Råsaft av blåbær og krekling
  164. Lage sjokolade - oppskrifter?
  165. Medisterkaker
  166. Vårrull - noen med tips om oppskrift?
  167. Sukkerfri marsipan i Oslo?
  168. Tilbehør til lettsaltet torsk?
  169. Hvor kjøper dere stevia? Kan denne brukes i te?
  170. Jordbærsyltetøy med kun 5 g karb.
  171. Lauk ... av alle slag
  172. Google er vår venn
  173. Lavkarbodiett
  174. Kvalme i forbindelse med Stevia
  175. Hvilken smakløs olje til gravlakssaus?
  176. Heistad sjokoladepudding og vaniljesaus - hvordan?
  177. Hva heter JBK i USA?
  178. Half and half
  179. Lavkarbobrød
  180. Hvilket brød/knekkebrød
  181. Kalkunstuffing
  182. Hva er jbk-mel ?
  183. Bernaisesaus
  184. Kalkunmiddag
  185. Billig lavkarb mat til lunsj?
  186. Buljong
  187. Kakao
  188. Avokado - hva smaker det?
  189. Gode proteinkilder?
  190. Er sitron tilatt?
  191. Hjelp! Jeg liker ikke salat
  192. Vivil drops
  193. Hvor mye grønnsaker spiser dere?
  194. Grønnsaker ...
  195. Johannesbrødkjernemel
  196. Tilbehør til røkelaks
  197. Er det samme karboinnhald i ulike sopper?
  198. Jeg har kjøpt fiberhusk!
  199. Hvor mange karber i pinjekjerner?
  200. Kan dette bli en ketolyse-iskake ..?
  201. Smoothies uten egg, med proteinpulver.
  202. JBKmel,får man tak i det noen steder på nett?
  203. Vaflene på bakemiksb0ksen til Torkil?
  204. Torsk??
  205. Heisann, hva kan jeg bruke til lunch?
  206. Babymais, men ikke mais?
  207. Splenda
  208. Ostekjeks som nachos chips
  209. Salsa
  210. Hvilket søtningsmiddel er best til baking?
  211. Favorittkrydder?
  212. Kake/kjeks man kan spise på ketolysekur?
  213. Bacon
  214. Angående gulrøtter
  215. Soyamel vs kokosmel
  216. Sukkerfri ketshup?
  217. Salatbønner/brune bønner
  218. Tips om drops fra Fribol
  219. Olje?
  220. Jeg ønsker meg Caffe Mocca
  221. Hvor mange karber i?
  222. Kvitløk
  223. Soyabrød vs brød laget med bakemiks!?!
  224. The gourmet way :)
  225. Potetsalat-spørsmål
  226. Farse-mat
  227. Ja og nei mat
  228. Pølser?
  229. Trøbbel med å klare meg uten brød ...
  230. Ost i omelett?
  231. Når det gjelder vafler?
  232. Nøttebrød?
  233. Soyamel og soyaprotein, er det det samme?
  234. Sukrin
  235. Hjelp, oppskrift på lapper, som jeg kan ha syltetøy på?
  236. Melk?
  237. Bursdagsmeny?
  238. Gode matvarer i Sverige
  239. Har kjøpt medisterfarse, kan jeg bruke den til noe?
  240. Proteinshake med mct ?(hva er det ?)
  241. Kokos?
  242. Oppskrift på brun saus?
  243. Sukkerfri sjokolade
  244. Har fått cocosa i dag.(hva kan den brukes til?)
  245. Atkins advantage bar
  246. Skal Sukkerfritt bort fra hyllene på REMA ?
  247. Cornells melblanding
  248. Pizzafyll med kjøttdeig fra REMA 1000
  249. Cola Zero vs Pepsi max
  250. Karbohydrat i ingefær