View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13

  1. Pasta
  2. "Kald" Sukrin
  3. De sunneste julepølsene
  4. Sukrin
  5. Oppskrift på lavkarbo syltetøy?
  6. Lavkarbobrød UTEN laktose og egg - anyone?
  7. Hvorfor skolde mandlene?
  8. Alternativ til Heistad?
  9. Pressing av sylteflesk
  10. Bakemix
  11. Trøblete marsipan
  12. Xylitol
  13. Egg toddy
  14. Olje egnet til majones-laging
  15. Sopps Pluss-lys spagetti med 11% fiber
  16. Brente mandler med sukrin?
  17. Stevia
  18. Trondheim er et u-land!
  19. Fudge
  20. Hvem er best? (Oppskrift på kokosboller)
  21. Fruktose ikkje bra?
  22. Lavkarbo øl eller rødvin til julematen?
  23. PEA sjokolade
  24. Male nøtter til mel - hva bruker man?
  25. Frukt
  26. Trenger råd om biffmiddag
  27. Blomkål?
  28. Hva gjør jeg feil?
  29. Linfrø vs. linfrø
  30. Soyaprotein. Hjelp ...
  31. Meierifrie sauser
  32. Enkel og kjapp frokost
  33. Har masse fløte og egg igjen.. Tips??
  34. Del deres beste oppskrifter med mandelmel....Jeg trenger inspirasjon og tips
  35. Kunstig søtning
  36. Ribbe - tilbehør?
  37. Tomatsuppe?
  38. Karber i tomatpuré?
  39. Linfrøolje
  40. Baconcrisp
  41. Atkins-barer
  42. Shaker
  43. Fedon Lindberg-brød på Rema 1000
  44. Den der pavlovakaka ...
  45. Hardkokt egg, med eller uten skall?
  46. Mais
  47. Eggemelk.....
  48. Jeg lurer på en ting (ang. tomatsuppe)
  49. Fenalår og spekemat, lavkarbo?
  50. I stedet for poteter?
  51. Ketosemat?
  52. Kakao, hva er antall gram per t-skje?
  53. Sukrinmelis
  54. Sukkerfri sjokolade
  55. Cavalier sjokolade på ketolysekuren?
  56. Spørsmål om bær
  57. Søtpotet
  58. Angående karber i linfrø
  59. Angående first price bacon
  60. Tips til hvordan jeg kan få i meg cocosa
  61. Kruskakli
  62. Gul cheddar?
  63. Hvilken olje kan jeg bruker i frityrstekeren min?
  64. Bokhvetemel
  65. Te
  66. Lavkarbo-lapskaus?
  67. Hvetekim og pannekaker
  68. Vil ha tak i Cloetta sjokolade
  69. Smør på Fedon
  70. Komfyr ute av stand
  71. Kjøttdeig vs karbonadedeig
  72. Kakao-utfordring fra meg
  73. Fikk ikke tak i kokosmel!
  74. Meirerismør til steking? (lchf)
  75. Verdens beste lavkarbobrød?
  76. Lavkarbobrød i brødmaskin uten gjær og glutenmel?
  77. Surgjære rotgrønnsaker?
  78. Vafler med mandelmel
  79. Lavkarbo horn..?
  80. Kan jeg spise spekeskinke, agurk, paprika og ost til lunch?
  81. Gratenger (av f.eks brokkoli)
  82. kokosmel
  83. Redd for å spørre, men ang Melange og Tine smør ... Hvorfor?
  84. Dreamfields pasta
  85. Omelett
  86. Hva syntes dere om å telle kcal?
  87. Er dette lurt å spise på ketolyse?
  88. Hvilke produkter kan man spise??
  89. Selskapsmat
  90. Fløtekaffe med kanel
  91. Alternativer til egg ved allergi?
  92. Lapper med kokosmel
  93. Dadler
  94. Er det forskjell på bruk av div. proteinpulvere?
  95. MTC olje
  96. Hva med vårruller?
  97. Popcorn?
  98. Kokosmel
  99. Øl
  100. Butterdeig?
  101. Erstatning for potetgull/chips?
  102. Inulin?
  103. Flettebrød
  104. Soyaprotein? Trengs det?
  105. Hva er det i kyllingkjøttdeig fra rema??
  106. Nannahs gode vafler, med en vri?
  107. Bakeerstatninger
  108. brødform
  109. Engergibarer
  110. Er noe sjokolade tillatt?
  111. Forskjellen mellom fiberhusk og pofiber ...
  112. Tyggis
  113. Sjokoladeprinsen
  114. Spent på om dette blir noe godt (Pannekaker)
  115. Cola zero/cola light
  116. Varm sjokolade?
  117. Kreolsk Kyllingsalat?
  118. Pizzabunn...
  119. Vaniljesukker vs vaniljepulver
  120. Brownies, finnes det en lavkarbovariant?
  121. Tofu?
  122. Tapas?
  123. Cottage cheese?
  124. Nøttebrød
  125. Sukrin melis?
  126. Alternativ til sjokolade og søtbakst
  127. Frustrert!
  128. Gelatin og splenda
  129. Vond ettersmak av mat lagd med fiberhusk.
  130. Maltitol
  131. Søtpotet
  132. Lavkarbo Brownies, men er den egentlig lavkarbo??
  133. Egg inneholder verken 0,8 eller 0,9 gram karbohydrat.
  134. Creme fraiche
  135. Lavkarbo brød uten laktose?
  136. Har tatt en oksesteik opp av frysen og aner ikke hva jeg skal bruke den til.
  137. Hva kan jeg lage av rømme?
  138. Skyr og barn
  139. Hanekamkake
  140. Jeg fant en liten larve i selleriroten min
  141. Lavkarbobrød uten kjøkkenmaskin?
  142. Baconsvor i større kvanta
  143. Vaniljestang?
  144. Spinat?
  145. Er det ok å drikke te på lavkarbo?
  146. Kan det bli for mye Cocosa?
  147. Sambal oelek, og salsa?
  148. Det er ikke alltid det man lager blir en sukssess, men hva gikk galt her?
  149. Matvaretabellen?
  150. Grunnleggende ingredienser
  151. Hva slags bacon?
  152. Noen som vet?
  153. pesto?
  154. Rå sjokolade?
  155. magetrøbbel..
  156. Valnøttkjerner
  157. Utrolig stort sprik ang. karboinnhold i bringebær ...
  158. Spinat
  159. Spørsmål om Natreen og Heistad syltetøy
  160. Hvordan lager jeg lavkarbo Tandori chicken?
  161. Hjelp meg å like grønnsaker
  162. iHERB tips?
  163. Hvordan lage mild pizzasaus?
  164. Sweet'n'less
  165. Coop tomatsuppe
  166. Pizzabunn uten ulike bakemixer?
  167. Er paranøtter de med minst karb?
  168. Mandelmel?
  169. Torkil og andre: Er glutenmel farlig?
  170. Rødløk - gul løk. Blir jeg lurt?
  171. Ost og kjeks?
  172. Poteter og karbohydrater
  173. Klippfiskboller
  174. mandelmel
  175. Hva kan jeg bruke kefir til?
  176. Lavkarbobrød
  177. Trenger hjelp
  178. Engelsk cheddar?
  179. Bakekakao vs sjokolade?
  180. Hva kan jeg bruke istedetfor juice?
  181. JBK vs Thick-It-Up ?
  182. Frokost/Kvelds
  183. Inspirasjonshjelp?
  184. oppskriftsbok
  185. Er det noe galt med min olje?
  186. Uheldige karbohydrater selv om de er få?
  187. Laktosefri Tortilla lefser & Pizzabunn?
  188. Fiberhusk
  189. Avocado?
  190. Knekkebrød-oppskrift?
  191. Mat med gjær men uten mel og sukker?
  192. Tyrkisk yoghurt?
  193. Brekkbønner eller Grønne bønner?
  194. Torsk med eggesmør .. og hva da?
  195. Nudler uten karbohydrater mulig å få tak i Norge?
  196. Næringsinnhold i kakaoprodukter
  197. Brownies-forvirring
  198. Spinat
  199. Oppskrift på snack-bars?
  200. Bytte ut ingredienser?
  201. Buljong
  202. Fiberhusk og johannsekjernemel i Bodø
  203. Lage egen marsipan?
  204. Hyllebær-drikke?
  205. Næringsinnhold i glutenmel?
  206. Noen som har prøvd denne whippingen?
  207. Kulhydrater i kokosmel?
  208. Bytte hvetemel med hva i kakeoppskrift?
  209. Sukrin - bakeegenskaper
  210. Merkelig grønnsak ...
  211. Fun light saft?
  212. Hva er forskjellen på kremost og smøreost?
  213. Svinefilet til middag. Saus?
  214. Tacolomper/lefser-oppskrift?
  215. Forskjell på cocosa og kokos olje?
  216. Maltinol...
  217. Sukkerfri sjokolade uten melk?
  218. Seter smør vs ekte meieri smør?
  219. Hva bytter jeg melet ut med?
  220. IceTea Fra Pfanner
  221. Ny mørk sjokolade
  222. Pinnebrød?
  223. Lavkarbobrød...
  224. Får man kjøpt KUN lasagnePLATENE i butikken?
  225. Kan jeg bruke produktene fra Confecta?
  226. Isis produkter?
  227. Alternativ for mandelmel?
  228. Avocado-tips?
  229. Finner ikke sukkertråden
  230. Snackpaprika vs paprika
  231. Splenda? Sukrin?
  232. Små retter\lunsjer som kan fryses ned?
  233. Har du en god ketolyse oppskrift?
  234. Smoothies i kjøleskapet?
  235. Wok?
  236. Sukrinmengde istedenfor sukker
  237. Stekt torsk, noen erfaringer på dette?
  238. Advokado
  239. Tacokål i form -en spennende tacovariant
  240. Nanbrød
  241. Blandingsforhold gelè
  242. Hjelp til drikke og mat
  243. Hvilke sort mørk sjokolade er lov?
  244. Skorsonerrot
  245. Tyrkisk yoghurt med litt smoothie, ok?
  246. Pizza
  247. Oppskrift på paideig?
  248. Vafler
  249. Bakemix
  250. Raffinert rapsolje