View Full Version : Spørsmål om matvarer og oppskrifter


Sider : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13

  1. 17.mai kake?
  2. Softis fra DiplomIs
  3. Brødet faller frahverandre
  4. Har så lyst å lage en sjokoladekake, men kan jeg erstatte mel med bakemiks?
  5. Leter etter en oppskrift på bearnaise-saus
  6. Flintsteik (hvordan tilberede?)
  7. Karbohydratinnhold i JBK?
  8. Aubergine i lasagne?
  9. Sjokoladekrem til muffins?
  10. Hvordan pynter du lavkarbo bløtkake?
  11. Jeg trenger litt bakehjelp
  12. Knekkebrød
  13. Fedons franske sjokoladekake
  14. Hjemmelaget vaniljesukker - hvordan lage?
  15. Nytt lavkarbobrød i butikken med 4 karber per 100g
  16. Søtning...
  17. Pålegg
  18. Sjokolade
  19. Hvordan lager dere wraps med lavkarbo?
  20. Cocosa
  21. Sliter med å finne syltetøy!
  22. Stevia vs sukrin
  23. Varer i Sverige
  24. God Morgen, Norge, lavkarbobrød
  25. Lavkarbo uten melk, mel og egg
  26. Soyaprotein.. hva lager jeg?
  27. Grateng med grønnsaksblanding, fløte og koteletter?
  28. Slankekjøttkaker oppskrift
  29. Er fisk billigere enn kjøtt?
  30. Blomkålsalat
  31. Merkelig innhold i oppskrifter
  32. A-VITAMIN / Okselever
  33. Fruktkjernemel?
  34. Innspill på salaten min
  35. Type kokosolje?
  36. Atkins-produkter
  37. Oppskrift på noen slags muffins med egg og philadelfia (finner den ikke)
  38. Hva skal jeg bruke 2 bokser creme fraiche til?
  39. Hva bruker dere Cocosa til?
  40. Da har jeg akkurat stekt lavkarbovafler
  41. Noe ala pitabrød?
  42. Glutenfritt mel fra Semper
  43. Koke suppe på nakkekoteletter?
  44. Rømmevafler?
  45. Lavkarbo nachos? Alternativ?
  46. Innhold i Allroundkrydder
  47. Sukrin melis
  48. Vin i mat
  49. Kesam med vanilje?
  50. Type smør på høykarbo?
  51. Lager du sodd?
  52. Posesupper og sauser fra TORO osv...
  53. Steke biffen i ovnen?
  54. Snart bursdag, forslag til kaker?
  55. Gram til dl
  56. Glutenmel? Er det OK?
  57. Tyrkisk yoghurt
  58. Hvor lang holdbarhet har tyrkisk yoghurt etter at spannet er åpnet?
  59. Karber i vannmelon?
  60. Mengde søtning i pisket krem
  61. Noen som kan hjelpe? Steketid
  62. Hjelp "potetsalat" med aubergine
  63. Har du boka Lavkarbo - 100 LCHF oppskrifter?
  64. Noen som frityrsteker noe?
  65. Lavkarbo-bakst som kolapser?
  66. Tacolefse?
  67. Eggmuffins?
  68. Schnitzel
  69. Pålegg, sjoko og syltetøy
  70. Hva gjør kjeks og knekkebrød sprø?
  71. Ostegrill?
  72. Nykål
  73. Helst ikke sukrin
  74. Lavkarbokake til langpanne? Forslag mottas
  75. Kan jeg bruke flytende natreen til panacotta?
  76. Kalkunkjøttboller
  77. Ferdigmat
  78. Firestjernesmiddag, tips?
  79. Eggepulver
  80. Sellerirot
  81. Reker
  82. Erstatte potetmel i fiskekaker?
  83. Økologisk proteinpulver
  84. Kamskjell for dummies
  85. Jevne gryter
  86. Ustivnet flatbrød?
  87. Fiskekaker og krøkkebær/kreklingsaft
  88. Mandelmel
  89. Xantham Gum
  90. Valnøttkjerner - et spørsmål om næringsinnhold
  91. Hvordan få bakst til å bli gjennomstekt?
  92. Saus av peanøttsmør?
  93. Leverpostei?
  94. Sausjevner?
  95. Lavkarbokake uten egg og melk?
  96. Overskudd av eggeplommer - tips ønskes :)
  97. Fløte som går ut idag!
  98. Fiberhusk
  99. Blomkålsuppe?
  100. Mellommåltid "to-go"
  101. Rabarbrapai?
  102. Trenger hjelp til geleshots-oppskrift!
  103. Den derre pizzabunnen
  104. Mikrobakst og pizza?
  105. Inspirasjon til grillparty
  106. Oopsie ostekake
  107. Sukrin
  108. Frustrert! Hva er rett innholdsfortegnelse?
  109. Mine unger elsker ketchup!
  110. Ghee
  111. Cinnabuns/kanelboller?
  112. Jordbærsorbet
  113. Vanlig vaniljeis
  114. Jevning til saus?
  115. Hva er på din lavkarbo handleliste?
  116. Panere med kruskakli?
  117. Fløteis hjelp
  118. Hva bruker dere kokosmelk til?
  119. Mascarpone?
  120. Skal på camping, forslag til turmat?
  121. Har masse kål og purreløk, hva skal jeg bruke det til?
  122. Har noen oppskrift på pizzabunn av kokosmel?
  123. Hvordan oppbevarer dere Cocosa?
  124. Rabarbra
  125. Varmluft kontra vanlig steikovn
  126. Fiberhusk vs pofiber
  127. Under 10 gram karbohydrater?
  128. Saus- eller dressingtips
  129. Nå har jeg handlet, hva anbefales å prøve bake?
  130. Lavkarboloff?
  131. Gjær
  132. Bacon
  133. Hvetemel vs mandelmel?
  134. Bytte ut hvetemel med kokosmel?
  135. 65,51 karber på gryte til 5 pers
  136. bakemix og glutenmel
  137. Hvit sjokolade?
  138. Coop bringebær (frosne)?
  139. Avokado, hvordan tilberede og servere den
  140. Tyrkisk yoghurt?
  141. Noen som vet hvor man kan få kjøpt proteinshake med lite karber?
  142. Hvor får man tak i grønne bønner?
  143. Proteinpannekaker med kasein-pulver?
  144. Oppskrift på vaniljesaus???
  145. Skal vi kåre den sunneste sjokolade?
  146. Kokos med 1,5 gram kh!
  147. Shacai?
  148. Gode oppskriftsbøker til LCHF-kosthold?
  149. Ferske blåbær i butikk
  150. Hvordan tilbredes mama lupes tortilla lefser best?
  151. Toro meksikansk gryte med ris
  152. Har du noen favoritt-grønnsaksretter?
  153. Karber i fløte
  154. Det er ikke lett å få i seg nok fett
  155. Noe uten nøtter
  156. Bursdagskake uten nøtter/mandler?
  157. Erstatning for johannesbrødkjernemel
  158. Matlaging på impuls - karbo, energi, fett og protein
  159. Seterrømme i omelett?
  160. Vekt på kålstuing?
  161. Leiter etter oppskrift på muffins
  162. 3.2 kh i makrell?
  163. Amerikans gryte?
  164. Rullekebab oppskrift?
  165. Produktene fra Tagatose..
  166. Hvordan bevare LCHF-brødet?
  167. Lavkarbobrød fra Funksjonell Mat?
  168. Tips på mama lupes tortilla i matboksen
  169. Tips: Ny pølse på Rema, 0,8 g kh!
  170. Lavkarbobrød med gjær
  171. Pølser?
  172. Pizzasnurrer?
  173. Friele sjokoladekaffe?
  174. Goood gryterett til Navnefest? Tips?
  175. Billig lavkarbo ukesmeny?
  176. Kalde kokte poteter
  177. Noen som kan si meg om denne er ok?
  178. Bær
  179. Tilbehør til ribbe?
  180. Oppskrifter med kylling?
  181. Hjelp med Pavlova/marengs?
  182. Er denne ferdige BBQ sausen heeelt bak mål å bruke?
  183. Soyasaus uten sukker?
  184. Hva får brødet til å henge sammen?
  185. Ang pizza-bunn.
  186. Drikke på fest!
  187. Tjukkmjølk? Kan jeg bruke noe annet isteden?
  188. Tyrkisk yoghurt vs gresk yoghurt
  189. Oster fra ostedisk
  190. Jeg bare ELSKER taco
  191. Tyrkisk yoghurt
  192. Carob powder...
  193. Har du funnet Fedonbrød i butikken i det siste?
  194. Løser sukrin seg opp?
  195. Chillikrydder/cayennepepper
  196. Får ikke tak i Fiberhusk ... Må jeg ha det med?
  197. Hva kan jeg bruke istede for egg?
  198. På jakt etter ostekakeoppskrift med lime
  199. Sukkerfri after eight?
  200. Natreen strø, løser det seg opp?
  201. Noen som kan hjelpe meg? (Å finne oppskrifter)
  202. Mandelmel vs malte mandler
  203. Anbefalt mat ved mageknip?
  204. Møllerens lavkarbobrød
  205. Fiberhusk vs JBKM
  206. Sweet & Sour saus
  207. Hjelp til muffinsoppskrift
  208. Finnes det "rundstykker" som blir sprø, men ikke inneholder mandler?
  209. Sunn majones?
  210. Salt svineknoke
  211. Gode drikker med kokosmelk, forslag?
  212. Bokhvete
  213. Yoghurt-nøtter
  214. Lavkarbo i helsekostbutikken på Maxi, Drammen
  215. Soyamel
  216. Sukrin på engelsk?
  217. Pålegg som ikke trenger kjøleskap? Evnt. noe som kan fryses?
  218. Stevia vs splenda vs sukrin
  219. Melli sukkerfri drops!
  220. Oppskrift på kavringer?
  221. Hvilken kokosmelk?
  222. Hjelp! Hva gjør jeg med fløten?
  223. Hvordan rulle sammen oopsiepizzarull?
  224. "Smøring" av silikonformer
  225. Vått brød. Tilsette hva?
  226. Hvor mye karbohydrater er det i krydder fra Santa Maria Chicken & Steak
  227. Parmesan-pulver på Rema - næringsinnhold?
  228. Fiberhusk
  229. Oppskrifter på julekaker/småkaker/kjeks
  230. Hjelp til tapasoppskrifter
  231. Har aubergine - hva kan jeg lage?
  232. Persillerot, hva mer enn som smakstilsetning i suppe og frikassé?
  233. Passende vennemiddag for lavkarbo-nybegynner
  234. Karameller
  235. Jeg må nok bite i det sure eplet, eller skal vi si i den saftige brødskiva ...
  236. Meirerismør vs Vita-Soft-brelett
  237. Kokosolje fra "Innvandrerbutikken"?
  238. Mascarpone?
  239. Er litt skeptisk til lavkarbohusets brød
  240. Grillet ørret
  241. Trenger tips til en sjokoldekakebunn
  242. Fromasj
  243. Hvor mye sukrin der det skal være ___g/dl sukker?
  244. Bakepro
  245. Tørrgjær i bakst?
  246. Erstatning for bakepro? HASTER!
  247. Hvor mange kaker burde jeg ha i dag?
  248. Hva trenger jeg?
  249. "Marmorerte rømmemuffins" - tilpassing av oppskrift
  250. Nybegynnerspørsmål