View Full Version : Hvordan oppbevarer du Cocosa'n...
slik at den ikke stivner? :confused:
Lurer nesten på om jeg må ha min på badegulvet m/ varmekabler, det er jo ikke videre fristende!
Mvh, TEL
:)
Gjør det noe om den stivner da? :confused:
Om vinteren er den vel stiv i skapet, men i vår, sommer og fortsatt nå er den ganske flytende i skapet. Gjør ikke meg noe, synes kansje det hadde vært bedre om den var stiv jeg da.
Jeg oppbevarer det i et matskap. Det er jo stivt i romtemperatur. Om sommeren blir det flytende i skapet mitt, mens om vinteren kan man drepe et menneske ved å skyte en ss Cocosa i hodet på dem.
Jeg oppbevarer det i et matskap. Det er jo stivt i romtemperatur. Om sommeren blir det flytende i skapet mitt, mens om vinteren kan man drepe et menneske ved å skyte en ss Cocosa i hodet på dem.
Akkurat! Den er stiv og da greier jeg ikke få den i meg... Brekker meg og blir kvalm. Helt merkelig for her er jenta som ikke er kresen på mat!
Mvh, TEL
:)
Jeg oppbevarer smøret i ovnen på 100 grader, sånn at det er mykt hele tiden
:lol: :lol: :lol: Jeg oppbevarer smøret i ovnen på 100 grader, sånn at det er mykt hele tiden:D :D :D
Hva med kjøre det ett øyeblikk i mikroen før det intas.
Hva bruker dere cocosa'en til?:)
smaker den kokos?
Jeg oppbevarer smøret i ovnen på 100 grader, sånn at det er mykt hele tiden
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hyper: bruker den kaldpressede som kosttilskudd eller beriker kald mat (feks smoothies, kokosboller osv) med den. Den andre brukes til steking siden den tåler høye temperaturer.
Den kaldpressede smaker kokos, den andre smaker/lukter ingenting.
jeef-micro
07-09-06, 17:01
Jeg oppbevarer min i kjøleskapet jeg...
men jeg bruker den mest til matlaging da
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hyper: bruker den kaldpressede som kosttilskudd eller beriker kald mat (feks smoothies, kokosboller osv) med den. Den andre brukes til steking siden den tåler høye temperaturer.
Den kaldpressede smaker kokos, den andre smaker/lukter ingenting.
Ok...jeg kjøpte den andre nemlig...
Så da kan jeg bruke den til steking da?:)
Evt. baking?...
Men denne som ikke er kaldpresset, kan jeg ikke ha i smoothies osv?...
Den grønne (extra virgin) kan du bruke til kald mat, den brune til steking. :)
Begge mine står på kjøkkenbenken.............
Man KAN jo bruke den stekevarianten til å spise også. Man dør ikke av det, liksom. Jeg sliter med å få ned Extra Virgin Cocosa på grunn av smaken. Måtte slutte med det (ettersom jeg ikke tror noe på at det kan være sunt å tvinge i seg noe som fremkaller brekninger). Begynte å kjøpe det igjen etter at jeg fant kokosbolleoppskriften her på forumet. Den er genial!
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.