View Full Version : Spørsmål og svar
- Velkommen til spørsmål & svar
- [Atkins] Spiser dere bare kjøtt & fett på Atkins?
- [Diett] Hva er forskjellen på Fedon og Atkins?
- [Slank] Sykehusdietten er vel bra?
- [Helse] Er fett sunt?
- [Mat] Hvetekli / hvetekim.
- [Slank] Må jeg sulte?
- [Helse] Er alt fett like bra?
- [Slank] Hvor langt tid tar det å gå ned 16 kilo?
- [Forum] Hvordan legger man inn ticker?
- [Ketolysekuren] Starttips?
- [Helse] Hvor mye proteiner skal jeg spise om dagen?
- [Helse] Hvor mye fett skal jeg ha i meg om dagen?
- [Mat] Udo's choice
- [Slank] Kan jeg kombinere lavkalori og lavkarbo?
- [Forum] Hvordan fungerer ryktesystemet?
- Hva vil det si å være i ketose ?
- [Helse] Lavkarbo og fertilitet
- Charles Clark?
- Er det helt nødvendig å lese masse bøker hvis jeg vil begynne med lavkarbodiett?
- Rødt eller hvitt kjøtt?
- Ketostix
- Lavkarbo = bedre hud?
- Kvalme i forbindelse med Eurodiett
- Hvor mange karbohydrater er lavkarbo?
- Er blodtypedietten lavkarbo?
- Kan jeg få eksempel på en ukes meny på Atkins induksjon?
- Må jeg spise grønnsaker?
- Hvor kan jeg..?
- Poeng/kraft
- jakten på det våte element
- Nøtter - varme - brød..
- Hva skjer hvis man ikke spiser noe?
- Lavkarbo og sjansen for graviditet
- Hvor skal jeg begynne?
- diett
- Kostholdsfilosofiene?
- Lavkarboressursene!
- Galleblæren og fett
- Endelig fikk jeg det til!!!
- Soyaprotein i Trondheim?
- Upålitelig vekt?
- Forskning på lavkarbo og relaterte tema
- Lavkarb til lav kcal - pause.. hvordan gå fram?
- 2 måltider om dagen
- Eurodiet, amming og lavt stoffskifte?
- Sukkerroefiber?
- Vanninntak
- Hvordan steker jeg indrefilet?
- Frokost
- Forskjellen?
- Karboinnhold i macademianøtter?
- Til dere på ketolysekuren
- cottage cheese og h-melk
- Kan noen hjelpe? Gir snart opp.....
- Creme fraiche og rømme
- Ketose og vektnedgang
- Jalapenos
- Bake brød?
- Kan jeg bruke sur fløte...? HASTER
- Easy Slim reklame
- husk meg ?
- oljer..
- Beholde vann i kroppen
- galleri ?
- Mint mot kvalme
- Trenger hjelp før jeg gir opp slankinga..
- til de som lurer på noe, =)
- Gjeldende næringsfordeling?
- Genetikk og kosthold
- Jeg har mange spørsmål om Atkins, lyst å svare?
- Fet mat hemmer insulinproduksjonen
- Oppskrift på brød?
- Majones - sunn/usunn fettkilde?
- Hvilken kur skal jeg velge.
- Hvilken edikk er best på introen til Atkins?
- Hjemmelaget dressing...hvor mye karber??
- Hvordan bruke Stevia?
- Fersking på forum...
- Hjelp. Mer fett og mindre protein.. Samt tall gymnastikk.
- Majones
- Lavkarbonovise, hjelp
- Baconcrisp
- Hjelp, hvor mange karber er det i Gin?
- Hvor mye kan jeg spise?
- Slanking ved medisinbruk
- Trening og astma?
- Hjelp, har jeg kjøpt feil bok??
- Tette årer?
- Noen som har erfaring med Carb-Down
- sprekking..?
- Atkins-produkter, stress, ketostix og net-carbs
- Jenter, litt pms-spørsmål..
- Nybegynner på induksjon
- Alkohol
- Noen som er/har vært med på easylife her??
- Ut på tur, aldri sur
- litt sånn flaut spm. men..
- Kan noen redegjøre for homosystins virkning?
- Hva slags kur passer best?
- Jeg lurer litt på
- Masse spørsmål fra nybegynner.
- Erfaring med lavkarbo og blodtype?
- Carbs down tabletter
- Søtningsmiddel
- nøtter/fett
- Hvor mye kjøtt går med på en 7-ukerskur? (Ketolyse)
- Tabeller for utregning av mat
- Gode lavkarbokokebøker?
- Frisk pust med..ja hva da?
- Vondt i nyrene?
- Litt av hvert fra meg
- Er dette vanlig/mulig?
- Noen som har tips?
- Over 20-gramsgrensa
- Favorittmat?
- Liten matlyst utover dagen.
- Lavkarbo på tur til utlandet.
- Karboinnhold i brokkoli
- Resultatet bra eller?
- Fordelingen av karbene
- Jordbær og frukt
- Skal til Polen, trenger tips..
- Ivrig fersking spør så det ryker
- Den tiden i mnd....
- Lite søtt gjør deg sur.. Er det sant?
- Iset eller Siljevanilje
- Nybegynner
- Noe er galt.. Går opp i vekt.
- Lavkarbo i Oslo sentrum?
- Tror noe er i ferd med å skje
- Kokebok?
- I dag har jeg tenkt å kose meg...
- Sprekk allerede
- Trenger litt Atkins-hjelp.
- Når kom/kommer stoppen?
- Supper? Bernaise? Majones?
- Carbquik
- Lindberg og frukt
- Stevia??
- Hvilken olje skal jeg velge?
- Dette har vel kanskje ikke noe med lavkarbo å gjøre, men..
- Feil i Atkinsbøkene?
- soyaprotein, hva sier forskningen?
- Nygammel kjerring med spørsmål om litt av hvert
- Spørsmål om Valleprotein
- Lavkarbo i Tyskland / Berlin?
- Ustabil vektnedgang..?
- Stillstand og oppkarbing
- Natreen og karber i lettbrus.
- Vondt
- Oversikt over lavkarbo-nettbutikker
- Baking på induksjon.
- Bjørkesukker
- Hvetegluten i Stavanger og omegn
- Omregningstråd.
- Gjær ok?
- Lindt sjokolade?
- Dagsmeny
- Hvordan?
- Hva går man raskest ned i vekt med ?
- Lavkarbopølser i Oslo?
- Hva er egentlig forskjellen ?
- Hva med denne kaffen?
- Hva gjør kaffe med vekta ?
- Finn Crisp
- Sukkerfrie produkter
- Desserter
- Easy Life pulverkur
- Hvorfor gir fett inn, masse fett ut?
- Hvor mange karb. er det i brød??
- Råd mot mye vann i kroppen
- Noe som erstatter hvetemel og maisenamel?
- Lei induksjonsmat
- Egg
- Beef Jerky
- Melkeprodukter?
- Ultrametabolisme? Noen som vet?
- Ny her!
- Ny her og ganske fortvilet...
- Sulter foran brødboksen
- Blodprøver
- Hei
- Ny her og lurer
- Kylling og vektstagnasjon
- Fettprosent
- Vann i kroppen
- soyasaus
- Hva kan jeg kose med med om kvelden?
- Laktoseredusert melk?
- Skinke
- Sånn kilo-måling som signatur
- Er det noen som kan hjelpe meg i gang?
- Lavkarbo som ikke virker. Trenger ekspertenes hjelp!
- Fett / UDO
- Atkins dietten
- MCT-olje
- Koffein..
- Aspartam
- For lite fett?
- Ketoner uten ketose.
- Ordbok for amerikanske/engelske oppskrifter.
- Kokosolje - mct olje
- Hvordan bruker dere stevia?
- Fitday og slikt..
- Splenda
- Tar det lang tid å komme i ketose?
- Eurodietten - hvem skal jeg henvende meg til?
- Mentos Sugarfree
- Suketter og sukkerfrie ting
- Næringsinnholdet i cafe latte?
- Hvor får man kjøpt splenda?
- Knekkebrød eller brød?
- Karber i koffeinfri kaffe?
- Hard mage
- Sunt/usunt fett
- Spiser jeg for lite?
- Proteinpulver
- Bytte kostholdsfilosofi??
- Ok...
- Holdbarhet på MCT-olje
- Har funnet Atkins bakemix er kommet på Meny, er det ok å bruke?
- Linkeside
- Strekkmerker og kakaosmør
- kalorier
- Torkil produktutvikler..
- Frukt?
- forskjellen på splenda og andre søtningsstoffer??????
- Næringsinnhold sukkerroefiber
- ka e..........
- Praktisk spørsmål
- Spörsmål om te
- Cola light vs. Pepsi Max
- Ketostix
- Erstatter for poteter, pasta og ris??????
- Grynerstatning? Havregrøtgal trenger hjelp :p
- jordskokk?
- Om å få i gang forbrenningen
- Fortvilet
- Pastasubstitutt?
- 12 uker= - 4,5 kilo
- Skoletur
- Ketose og mat?
- Null sukker?
- Vaksinering?
- Et sikkert dumt spm. (ingredienser, soya og sånn)
- Er dette greit som lunsj?
- Gluten i hvetemel
- Hva betyr lard i amerikanske oppskrifter?
- Multi grain knekkebrød - Wasa
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2023, Jelsoft Enterprises Ltd.