Ja, det lurer jeg på om noen vil være så snille å dele. :)
Ja, det lurer jeg på om noen vil være så snille å dele. :)
å jaaaaa :D:D:D:D:D !!!!
http://forum.lavkarbo.no/showpost.php?p=115752&postcount=19
Nille, jeg fikk ikke til å kopiere innlegget ditt over her, så kansje du kan lage et nytt innlegg med det her? :)
Mandag
Frokost
Posjert egg med tomatskiver og fersk mozzarellaost.
Lunsj
Caesarsalat med kylling og sukkerfri Caesardressing.
Middag
Lammekoteletter stekt i rosmarinsmør, spinat med hvitløk, olivenolje og tørkete chilipepper.
Tirsdag
Frokost
Baconskiver med grønn salat.
Lunsj
Roastbiff og skiver av sveitserost, strimler av grønn paprika dyppet i rømme.
Middag
Kalkunstek, asparges. Grønn salat med olje og sitron.
Onsdag
Frokost
Speilegg på skinke (uten brød) med tomatskive.
Lunsj
Kalkunsalat med majones og selleri, avokadoskiver og brie.
Middag
Havabbor, grønn salat med olje og eddik og fersk blåskimmelost.
Torsdag
Frokost
Stekt tofurøre med løk og paprika.
Lunsj
Corned beef og kål med smeltet sveitserost.
Middag
Grillstekt laks med hvitløksmør, grønn salat med vinaigrette.
Fredag
Frokost
Eggerøre med tomat.
Lunsj
Tunfisksalat med provençalsk salatblanding med olje og eddik.
Middag
Biff med stekt løk og paprika, grønnkål sautert med hvitløk og olivenolje.
Lørdag
Frokost
Røkelaks rullet inn med kremost og kapers.
Lunsj
Kalkunlår, kålsalat (uten tilsatt sukker).
Middag
Grillet kylling, blomkålstappe med fløte, smør og Romano-ost med salat på siden.
Søndag
Frokost
Urte- og grønnsaksomelett.
Lunsj
Hamburger (uten brød) med fersk, smuldret blåskimmelost, tomat og salatblader.
Middag
Wokstekte kamskjell, reker, sukkererter, vannkastanjer og selleri.
ALTERNATIVE MELLOMMÅLTIDER:
en om dagen
1/2 avokado, 45 gram cheddarost i terninger, roastbiff og ost, selleristenger med kremost, agurkskiver
Fra:
http://atkins-no.com/billboard/index.php/no/24
:ja: Lise.... mofe har limt den inn :wacko:
Atkins USA har laget en to ukers plan for hva man kan spise på induksjon. Den finner man her:
http://www.atkins.com/TwoWeekMealPlan.aspx
Det er bare til å google det man ikke vet hva er. Jeg bor for tiden i USA, så har heldigvis tilgang til alt man trenger, men tror ikke det skal være noe stort problem i Norge. :)
Dette er min ukemeny:
Frokost mandag-fredag: 2 egg vispes med 2 ss fløte og stekes kjapt til eggerøre. ca 2 ss smør til steking. Drikke vann til.
Frokost lørdag og søndag: Som resten av uka, men med 1/3 pakke bacon til.
(jada, jeg vet at dette høres ensformig ut, men jeg synes det er godt og det er mettende og det er kjapt å lage :p)
Lunsj og middag alle dager:
Fisk i form av grillet laks, stekt torsk, blåskjell, el.l. Kjøtt i form av kyllingbryst, stekte koteletter, biff, lammekjøtt, kalkunfilet. Mye grillmat, eller gryteretter.
Lovlige kokte grønnsaker som brokkoli, blomkål, grønne bønner, eller grillet squash, eller blandet grønn salat med agurk, pinjekjerner, litt løk, noe tomat, grønn paprika. Mye olje over. Drikke vann til.
Vitamintilskudd og Omega3.
Hvis jeg en sjelden gang er litt fysen spiser jeg en liten håndfull mandler, paranøtter eller valnøtter.
Jeg regner med å være i induksjonsfasen ca 4-6 uker.
Hei
Du finner forslag til 2 ukers meny på atkins.com