View Full Version : Spørsmål og svar


Sider : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

  1. Velkommen til spørsmål & svar
  2. [Atkins] Spiser dere bare kjøtt & fett på Atkins?
  3. [Diett] Hva er forskjellen på Fedon og Atkins?
  4. [Slank] Sykehusdietten er vel bra?
  5. [Helse] Er fett sunt?
  6. [Mat] Hvetekli / hvetekim.
  7. [Slank] Må jeg sulte?
  8. [Helse] Er alt fett like bra?
  9. [Slank] Hvor langt tid tar det å gå ned 16 kilo?
  10. [Forum] Hvordan legger man inn ticker?
  11. [Ketolysekuren] Starttips?
  12. [Helse] Hvor mye proteiner skal jeg spise om dagen?
  13. [Helse] Hvor mye fett skal jeg ha i meg om dagen?
  14. [Mat] Udo's choice
  15. [Slank] Kan jeg kombinere lavkalori og lavkarbo?
  16. [Forum] Hvordan fungerer ryktesystemet?
  17. Hva vil det si å være i ketose ?
  18. [Helse] Lavkarbo og fertilitet
  19. Charles Clark?
  20. Er det helt nødvendig å lese masse bøker hvis jeg vil begynne med lavkarbodiett?
  21. Rødt eller hvitt kjøtt?
  22. Ketostix
  23. Lavkarbo = bedre hud?
  24. Kvalme i forbindelse med Eurodiett
  25. Hvor mange karbohydrater er lavkarbo?
  26. Er blodtypedietten lavkarbo?
  27. Kan jeg få eksempel på en ukes meny på Atkins induksjon?
  28. Må jeg spise grønnsaker?
  29. Hvor kan jeg..?
  30. Poeng/kraft
  31. jakten på det våte element
  32. Nøtter - varme - brød..
  33. Hva skjer hvis man ikke spiser noe?
  34. Lavkarbo og sjansen for graviditet
  35. Hvor skal jeg begynne?
  36. diett
  37. Kostholdsfilosofiene?
  38. Lavkarboressursene!
  39. Galleblæren og fett
  40. Endelig fikk jeg det til!!!
  41. Soyaprotein i Trondheim?
  42. Upålitelig vekt?
  43. Forskning på lavkarbo og relaterte tema
  44. Lavkarb til lav kcal - pause.. hvordan gå fram?
  45. 2 måltider om dagen
  46. Eurodiet, amming og lavt stoffskifte?
  47. Sukkerroefiber?
  48. Vanninntak
  49. Hvordan steker jeg indrefilet?
  50. Frokost
  51. Forskjellen?
  52. Karboinnhold i macademianøtter?
  53. Til dere på ketolysekuren
  54. cottage cheese og h-melk
  55. Kan noen hjelpe? Gir snart opp.....
  56. Creme fraiche og rømme
  57. Ketose og vektnedgang
  58. Jalapenos
  59. Bake brød?
  60. Kan jeg bruke sur fløte...? HASTER
  61. Easy Slim reklame
  62. husk meg ?
  63. oljer..
  64. Beholde vann i kroppen
  65. galleri ?
  66. Mint mot kvalme
  67. Trenger hjelp før jeg gir opp slankinga..
  68. til de som lurer på noe, =)
  69. Gjeldende næringsfordeling?
  70. Genetikk og kosthold
  71. Jeg har mange spørsmål om Atkins, lyst å svare?
  72. Fet mat hemmer insulinproduksjonen
  73. Oppskrift på brød?
  74. Majones - sunn/usunn fettkilde?
  75. Hvilken kur skal jeg velge.
  76. Hvilken edikk er best på introen til Atkins?
  77. Hjemmelaget dressing...hvor mye karber??
  78. Hvordan bruke Stevia?
  79. Fersking på forum...
  80. Hjelp. Mer fett og mindre protein.. Samt tall gymnastikk.
  81. Majones
  82. Lavkarbonovise, hjelp
  83. Baconcrisp
  84. Hjelp, hvor mange karber er det i Gin?
  85. Hvor mye kan jeg spise?
  86. Slanking ved medisinbruk
  87. Trening og astma?
  88. Hjelp, har jeg kjøpt feil bok??
  89. Tette årer?
  90. Noen som har erfaring med Carb-Down
  91. sprekking..?
  92. Atkins-produkter, stress, ketostix og net-carbs
  93. Jenter, litt pms-spørsmål..
  94. Nybegynner på induksjon
  95. Alkohol
  96. Noen som er/har vært med på easylife her??
  97. Ut på tur, aldri sur
  98. litt sånn flaut spm. men..
  99. Kan noen redegjøre for homosystins virkning?
  100. Hva slags kur passer best?
  101. Jeg lurer litt på
  102. Masse spørsmål fra nybegynner.
  103. Erfaring med lavkarbo og blodtype?
  104. Carbs down tabletter
  105. Søtningsmiddel
  106. nøtter/fett
  107. Hvor mye kjøtt går med på en 7-ukerskur? (Ketolyse)
  108. Tabeller for utregning av mat
  109. Gode lavkarbokokebøker?
  110. Frisk pust med..ja hva da?
  111. Vondt i nyrene?
  112. Litt av hvert fra meg
  113. Er dette vanlig/mulig?
  114. Noen som har tips?
  115. Over 20-gramsgrensa
  116. Favorittmat?
  117. Liten matlyst utover dagen.
  118. Lavkarbo på tur til utlandet.
  119. Karboinnhold i brokkoli
  120. Resultatet bra eller?
  121. Fordelingen av karbene
  122. Jordbær og frukt
  123. Skal til Polen, trenger tips..
  124. Ivrig fersking spør så det ryker
  125. Den tiden i mnd....
  126. Lite søtt gjør deg sur.. Er det sant?
  127. Iset eller Siljevanilje
  128. Nybegynner
  129. Noe er galt.. Går opp i vekt.
  130. Lavkarbo i Oslo sentrum?
  131. Tror noe er i ferd med å skje
  132. Kokebok?
  133. I dag har jeg tenkt å kose meg...
  134. Sprekk allerede
  135. Trenger litt Atkins-hjelp.
  136. Når kom/kommer stoppen?
  137. Supper? Bernaise? Majones?
  138. Carbquik
  139. Lindberg og frukt
  140. Stevia??
  141. Hvilken olje skal jeg velge?
  142. Dette har vel kanskje ikke noe med lavkarbo å gjøre, men..
  143. Feil i Atkinsbøkene?
  144. soyaprotein, hva sier forskningen?
  145. Nygammel kjerring med spørsmål om litt av hvert
  146. Spørsmål om Valleprotein
  147. Lavkarbo i Tyskland / Berlin?
  148. Ustabil vektnedgang..?
  149. Stillstand og oppkarbing
  150. Natreen og karber i lettbrus.
  151. Vondt
  152. Oversikt over lavkarbo-nettbutikker
  153. Baking på induksjon.
  154. Bjørkesukker
  155. Hvetegluten i Stavanger og omegn
  156. Omregningstråd.
  157. Gjær ok?
  158. Lindt sjokolade?
  159. Dagsmeny
  160. Hvordan?
  161. Hva går man raskest ned i vekt med ?
  162. Lavkarbopølser i Oslo?
  163. Hva er egentlig forskjellen ?
  164. Hva med denne kaffen?
  165. Hva gjør kaffe med vekta ?
  166. Finn Crisp
  167. Sukkerfrie produkter
  168. Desserter
  169. Easy Life pulverkur
  170. Hvorfor gir fett inn, masse fett ut?
  171. Hvor mange karb. er det i brød??
  172. Råd mot mye vann i kroppen
  173. Noe som erstatter hvetemel og maisenamel?
  174. Lei induksjonsmat
  175. Egg
  176. Beef Jerky
  177. Melkeprodukter?
  178. Ultrametabolisme? Noen som vet?
  179. Ny her!
  180. Ny her og ganske fortvilet...
  181. Sulter foran brødboksen
  182. Blodprøver
  183. Hei
  184. Ny her og lurer
  185. Kylling og vektstagnasjon
  186. Fettprosent
  187. Vann i kroppen
  188. soyasaus
  189. Hva kan jeg kose med med om kvelden?
  190. Laktoseredusert melk?
  191. Skinke
  192. Sånn kilo-måling som signatur
  193. Er det noen som kan hjelpe meg i gang?
  194. Lavkarbo som ikke virker. Trenger ekspertenes hjelp!
  195. Fett / UDO
  196. Atkins dietten
  197. MCT-olje
  198. Koffein..
  199. Aspartam
  200. For lite fett?
  201. Ketoner uten ketose.
  202. Ordbok for amerikanske/engelske oppskrifter.
  203. Kokosolje - mct olje
  204. Hvordan bruker dere stevia?
  205. Fitday og slikt..
  206. Splenda
  207. Tar det lang tid å komme i ketose?
  208. Eurodietten - hvem skal jeg henvende meg til?
  209. Mentos Sugarfree
  210. Suketter og sukkerfrie ting
  211. Næringsinnholdet i cafe latte?
  212. Hvor får man kjøpt splenda?
  213. Knekkebrød eller brød?
  214. Karber i koffeinfri kaffe?
  215. Hard mage
  216. Sunt/usunt fett
  217. Spiser jeg for lite?
  218. Proteinpulver
  219. Bytte kostholdsfilosofi??
  220. Ok...
  221. Holdbarhet på MCT-olje
  222. Har funnet Atkins bakemix er kommet på Meny, er det ok å bruke?
  223. Linkeside
  224. Strekkmerker og kakaosmør
  225. kalorier
  226. Torkil produktutvikler..
  227. Frukt?
  228. forskjellen på splenda og andre søtningsstoffer??????
  229. Næringsinnhold sukkerroefiber
  230. ka e..........
  231. Praktisk spørsmål
  232. Spörsmål om te
  233. Cola light vs. Pepsi Max
  234. Ketostix
  235. Erstatter for poteter, pasta og ris??????
  236. Grynerstatning? Havregrøtgal trenger hjelp :p
  237. jordskokk?
  238. Om å få i gang forbrenningen
  239. Fortvilet
  240. Pastasubstitutt?
  241. 12 uker= - 4,5 kilo
  242. Skoletur
  243. Ketose og mat?
  244. Null sukker?
  245. Vaksinering?
  246. Et sikkert dumt spm. (ingredienser, soya og sånn)
  247. Er dette greit som lunsj?
  248. Gluten i hvetemel
  249. Hva betyr lard i amerikanske oppskrifter?
  250. Multi grain knekkebrød - Wasa