View Full Version : Kjøpe lavkarbobrød?
Ser at både Meny og Rimi selger brød med lite karbo. Og Fedon har ho også et. Er disse greie? Kan man spise litt av disse på lavkarbo?
Det er opp til hver enkelt. Rimi sitt er lavest på karboinnhold.
Takk. Tenker jo at det er best uten brød, men for å variere av og til, eller som hurtgløsning er det jo genialt :p
Ja, det beste kan være å holde seg unna.:) Det er alltid mye rart i lavkarbobrød. Noen reagerer på ting, andre ikke.
Jeg spiser kanskje et brød i løpet av 14 dager, så spiser vel mye brød, i forhold til mange andre. Er bare så godt med brød, egg og kaviar og jeg tåler det helt fint.
Jeg liker ikke Rimi sitt. Jeg liker best Ingers lavkarbobrød, det fås kjøpt på Kiwi og Meny, sikkert også andre steder. Dette brødet smaker som vanlig brød.
Jeg har et brød evig lenge, men det ligger i fryseren på kjøkkenet, så hvis jeg ikke orker å lage noe annet så er det bedre enn vanlig brød :-)
Rimi sitt lavkarbobrød er jo nesten helt likt som Ingers lavkarbobrød. :p
Rimi sitt lavkarbobrød er jo nesten helt likt som Ingers lavkarbobrød. :p
Ikke det på Rimi her. Fås i sånn gjennomsiktig pose. Det var helt forferdelig ;)
Det jeg snakker om kommer i brun papirpose, med litt blått på. Tror det er fra Norgesbakeriet.:)
TrillTrall
19-08-14, 08:18
Det jeg snakker om kommer i brun papirpose, med litt blått på. Tror det er fra Norgesbakeriet.:)
:ja: Det er som vanlig grovbrød nesten, litt fuktigere, men en her inne gjorde meg oppmerksom på at det er soya i det og det prøver jeg å unngå.
Og desverre har mange av disse brødene gluten/glutenmel for de av oss som må unngå det.
litt fuktigere
"Litt" er vel en underdrivelse;) Jeg syns det brødet smakte våt svamp den ene gangen jeg prøvde det. Ift smak og konsistens er hvertfall Ingers Lavkarbo i en helt annen klasse! Deter mer som fedonbrødet i konsistens.
"Litt" er vel en underdrivelse;) Jeg syns det brødet smakte våt svamp den ene gangen jeg prøvde det. Ift smak og konsistens er hvertfall Ingers Lavkarbo i en helt annen klasse! Deter mer som fedonbrødet i konsistens.
Ja det vat meget fuktig. Det var det jeg ikke likte. Spiste to biter av skiva, så gikk hele brødet i bosset. Ingers smaker som vanlig flerkornsbrød. Synes jeg vertfall :-)
TrillTrall
19-08-14, 08:44
"Litt" er vel en underdrivelse;) Jeg syns det brødet smakte våt svamp den ene gangen jeg prøvde det. Ift smak og konsistens er hvertfall Ingers Lavkarbo i en helt annen klasse! Deter mer som fedonbrødet i konsistens.
Jeg synes fedonbrødet var for lett i konsistensen, for mye luft, det mettet jo overhodet ikke.
Jeg synes fedonbrødet var for lett i konsistensen, for mye luft, det mettet jo overhodet ikke.
Nei, det er det jo pålegget som skal ;)
:ja: Det er som vanlig grovbrød nesten, litt fuktigere, men en her inne gjorde meg oppmerksom på at det er soya i det og det prøver jeg å unngå.
Skjønner ikke hva de andre prater om, for det brødet jeg spiser er ikke fuktig. Det er tørt og stort sett klin likt Ingers Lavkarbobrød, bare mye lavere på karbohydratinnhold. Det er ingen fuktighet å spore.
Jeg reagerer ikke på noe som helst. Verken soya, gluten eller i grunn fornuftige mengder karbohydrater. Men reagerer man på noe så lar man være.:)
Butterfly83
19-08-14, 13:29
Jeg skjønner heller ikke hva dere prater om. Jeg takler ikke andre lavkarbobrød enn det fra norgesbakeriet. Verken ferdigkjøpt eller hjemmelaget. Brødene jeg kjøper er absolutt ikke fuktige, og jeg syns faktisk de er helt som "vanlige" brød :) Jeg er brødmenneske så jeg er overlykkelig for at jeg kan spise det :)
Hver sin smak, som de sier, men.:p Mulig det er forskjell på hvor de produseres, eller noe sånt.
Jeg er også glad i det fra Norgesbakeriet. Bare synd det er soya i det, for det tåler jeg så dårlig. :o Men siden det er så godt, så spiser jeg det en gang i blandt likevel. :p
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.