View Full Version : Dijon Sennep!
Hmm..
Leste en plass at denne er uten sukker...Stemmer dette?
Hvor mye karber i denne sennepen?
Det var nok jeg som skrev det :)
Det står ikke noe om antall karber, men ingredienser er: vineddik, vann, sennepsfrø (34 %), salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre).
Det er altså den fra Maille, Dijon Originale. De har andre senneper også, bl a med honning, så pass på å få riktig type (det er stort sett den jeg har de har i vanlige dagligvarebutikker).
Hmm..
Leste en plass at denne er uten sukker...Stemmer dette?
Hvor mye karber i denne sennepen?
,mener e leste at d stod 11gr pr 100....uten å være 100%sikker;)
mmmm, noe av det beste jeg vet! Slår knockout på all annen sennep... :D
Jeg elsker sennep, spesielt dijon. Har dere smakt den røde dijon-sennepen med chili og hvitløk??? Den er så god at jeg blir helt salig bare jeg skriver om den. :sikle:
Jeg er ekstremt glad i Bergbys sennep jeg da....(søt sennep)
Men den kan jeg jo ikke ha lenger, så da måtte jeg finne en annen:)
Og jeg har ikke prøvd enda, men kan tenke meg at Dijon sennepen er god i sauser o.l?....
Trolljenta
28-09-06, 23:36
Hva bruker dere denne sennepen til da?
Jeg synes den er grei å ha i maten, men høres ut som noen bruker den som "pølse-sennep"
Jeg spiser sennep til feks. pølseretter, kjøttkaker, sauser, ostesmørbrød osv.
Ostesmørbrød, "Lindbergburger'n" min (stekt kjøttdeigkarbonade på Lindbergbrød med rå løk, sennep og smeltet ost), dressinger, sauser, tunfisksalat f eks...
OstesmørBRØD?.....
Ja? Vi snakker ikke om loff her. :p
Lavkarbobrød, Lindbergbrød...
Så hjemmelaget brød da..
HVor får man kjøpt Lindbergbrød da?
Alle butikker selger det, det er to typer. Eller du kan bake det selv, eller kjøpe hos bakeren. Eller som bakemix i butikken. :)
Det er vel rundt 5 gram karbo per skive. Skal du ha det lavere kan du bake lavkarbobrød.
Trolljenta
29-09-06, 14:06
Skjønner ikke hvordan dere kan ha den sterke sennepen der på smørbrød etc :o
Rachael Ray bruker Dijon-sennep til de fleste dressinger og sauser! Sikkert noen bra tips å hente hvis man søker på det. :)
Rør en liten teskje inn i eggene før du lager omelett.. namme nam ;) Smaker himmelsk ;)
En spiseskje creme fraiche sammen med en knivsodd dijon-sennep og litt krydder sammen med stekesjy blir nydelig saus:-D Liker det både til kjøtt og hvit fisk.
Eller på omeletten.
Eller på burgeren.
Stort sett kan den vel brukes til alt;-)
ada-emilie
10-01-11, 18:12
Jeg blander den inn i avokadoen jeg har skjært i biter når jeg lager salat. Sammen med sitronsaft, hvitløk og urter blir det fin dressing.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.