HP
23-05-04, 00:16
Fra CarbWire (http://www.carbwire.com/) (USA)
En studie foretatt på oppdrag av det Nasjonale Kylling Rådet og US Fjørfe og Egg Organisasjon viser at kyllingindustrien har hatt større nytte av lavkarbobølgen enn storfe-/svinekjøtt produsentene.
Blant dem som følger en høy protein, lavkarbo diett sa 62% at de spiste mer kylling; 31% sa de spiste mer storfekjøtt; og 28% sa de spiste mer svinekjøtt.
En studie foretatt på oppdrag av det Nasjonale Kylling Rådet og US Fjørfe og Egg Organisasjon viser at kyllingindustrien har hatt større nytte av lavkarbobølgen enn storfe-/svinekjøtt produsentene.
Blant dem som følger en høy protein, lavkarbo diett sa 62% at de spiste mer kylling; 31% sa de spiste mer storfekjøtt; og 28% sa de spiste mer svinekjøtt.