View Full Version : Generell ernæringsdebatt


Sider : [1] 2 3 4

  1. Om sukker og sukkererstatninger
  2. Matvaretabeller, Gi lister, E-nummernøkkel!
  3. Transfettsyrer
  4. Sjokolade ligner kokain
  5. Gode kostholdsråd
  6. Esekiel-brØd
  7. gå inn å les..
  8. Endelig sucralose/splenda!
  9. Protein pulver
  10. leste noe om havregrøt
  11. hei dere;O)
  12. Klipappens mysterium
  13. Maltodextrin
  14. Råtner frukt?
  15. Mere low carb stoff
  16. Stress!! - og manglende vektnedgang...
  17. Egge-pause
  18. Nei - nå gir jeg opp!
  19. Næringsopptak
  20. Ok, la oss få fakta på bordet.
  21. Egg
  22. Kan dere hjelpe meg litt?
  23. Vær så snill, kan noen hjelpe meg!
  24. Tv 2 hjelper deg
  25. Lindberg brød
  26. Hva kan man bruke eggehviter til da?
  27. Maltitol ... igjen og andre sukkererstatninger
  28. En bønn fra meg..
  29. Blir det krig nå da???
  30. De viktigste protein- kildene?
  31. Suppe som diett?
  32. Melk
  33. Søt løk
  34. Tips til å kutte ned på karbohydrater?
  35. Myte eller sannhet?
  36. Druesukker
  37. Nutrilett ernæringspulver
  38. lightbrus
  39. Oljekvalitet - test!
  40. Stevia
  41. Sunn tarmflora for immunforsvaret
  42. En undersøkelse om sukkererstatninger
  43. Snus og kaffe
  44. Hvor ofte spiser dere?
  45. Klipp
  46. Proteinbehov - og inntak
  47. Argument for proteiner
  48. Syk av å spise sunt og nok?
  49. Carduran/karduran ?
  50. Spelt/dinkel
  51. brød - kan noen hjelpe
  52. Te
  53. Hvetkim/Hvetekli
  54. Hjelp, jeg trenger råd om fett!
  55. Overfølsom for melk
  56. Herballife vs Grete Roede
  57. McDonalds..?
  58. Extra vergine olive oil
  59. Hvordan angripe julens koltbord ..
  60. Gul broccoli - kan den brukes?
  61. Enova/DAG oil ??
  62. sjokolade bra for tennene! :-D
  63. Din favoritt te?
  64. Gluten- og laktosefri diett - kan dere hjelpe meg litt?
  65. Mennesket er ikke laget for å spise kjøtt!!
  66. Du går ikke ned pga. kaffe!
  67. Ett fett?
  68. Tørkede aprikoser
  69. For mye smoothie?
  70. Oppfordrer alle lavkarbotilhengere til å stemme
  71. Kvalitet på maten
  72. Oppbevaring av grønnsaker og frukt
  73. Biola Naturell Yoghurt
  74. Måltidsplanlegging
  75. Merkelig påstand
  76. Hva har dere ALLTID i kjøleskapet?
  77. Atkins + blodtypedietten?
  78. Vektendringer gjennom syklus
  79. Oljer - kaldpresset, extra virgin og ikke extra med mer
  80. Oioi! Salmonella i Ruccola?!?!
  81. Stevia (og sukkerhistorikk)
  82. maltitol og avføringsmiddel
  83. Har du lest det?
  84. vitamintabell?
  85. Hva slags "grønt" kan fryses?
  86. kostholdtips fra dagbladet..
  87. serotoniner og karber
  88. Nøtter!
  89. Hvordan koke Quinda-frø?
  90. Speltmel
  91. Jeg bestiller et spark i baken!
  92. Kokosnøttolje er fine greier
  93. Sjokkis er digg
  94. Sterk saus
  95. Villedende om mettet fett?
  96. Cocosa - takk for tipset!
  97. Vegetartrend
  98. Karbohydrater i kakaosjokoladen
  99. Info om diverse grønnsaker og frukt
  100. huff, er dette sant?
  101. er du sukkerslave?
  102. Spørsmål
  103. Produktanbefalinger
  104. En uke uten sukker
  105. "Fettguide"..
  106. Bakepulver
  107. Tomaten blir bare mer og mer fantastisk
  108. 80% genetiske faktorer
  109. Artikkel om proteintilskudd!
  110. Om det å spise masse bær
  111. Slanke-kaffe???
  112. Ny pizza fra fedon
  113. Antioksidanter
  114. Transfett
  115. Søtningsmidler
  116. Helsekostprodukter og litt annet
  117. Poteter og potetmel,jeg bare undres????
  118. Tine vs. Synnøve Finden
  119. Årh gidder noen bli med meg i en diskusjon om fett på NM?
  120. Noen som har tenkt på ...
  121. Udos choise
  122. Færre søte saker
  123. Kveite kan bli forbudt i EU
  124. Kanel mot candida
  125. Noen her som er glad i cola? Ikke etter å ha lest dette
  126. Jordskokk
  127. peanøtter
  128. Er det virkelig så mange kalorier i denne smoothien??
  129. Kalorier
  130. Dr. Phil, egg og fett.
  131. Youghurt
  132. Slanke-øl
  133. Frossen sitron i vannet
  134. Bmi
  135. Polyolerer?
  136. Det synlige fettet på kjøtt..
  137. Fiber
  138. Salt, er det sunt?
  139. Temperatur - oljer
  140. Tomater fra Orre gartneri
  141. Mengde mat, trening og forbrenning
  142. Hvor mye proteiner trenger man?
  143. Stadig flere er enige om at raffinerte karbohydrater er årsaken til hjerteproblemer.
  144. StoreWars!
  145. Proteiner? (Allergirelatert)
  146. Hvor lang holdbarhet?
  147. SuperSize ME!
  148. Selger seg for mat
  149. Sykehussuppen?
  150. Opiater i ost?
  151. Fornøyd med iskremmaskinen?
  152. Hvor mange gram proteiner får du i deg pr. dag?
  153. Sakkarin
  154. Info om kunstig søtningsstoff
  155. Første steg til å bli sunnere...
  156. Økologisk kjøtt?
  157. Selleri
  158. Grete Roede sin personalpolitikk
  159. Hva skjer med verden?
  160. Hvor mye vann drikker dere?
  161. HJELP....middag tips!!
  162. tygging mot tannråte
  163. Hageblåbær eller skogsblåbær ?
  164. Hva inneholder banan.
  165. Så dere Nanny i kveld? (Sukker!!)
  166. Antioksidanter - bryr dere dere?
  167. Helt utrolig - se forskjellen på norsk og svensk SPEKTRO her:
  168. Honning og forkjølelse?
  169. Liker du fårikål?
  170. Koffein -> stress -> stresshormoner -> fettlagring
  171. Biola juice
  172. Trenger et tips jeg..
  173. matallergi/intoleranse... Hjelp!
  174. Sunn mat for tenåringer
  175. glutenfritt mel..
  176. fibertabletter ?
  177. Hvordan spiser jeg granateple?
  178. tomat
  179. ketolysetabletter
  180. Diskriminerting av overvektige!
  181. Myter om kosthold m.m.
  182. Hvilken "type" tilhører du ??
  183. salmonella i kjøttdeig
  184. ME og kosthold
  185. Blodtypedietten er svindel! (vg)
  186. Overvektsklinikk som har skjønt litt
  187. Risengrynsgrøt...
  188. Fersk frukt?
  189. For lite D-vitamin i kostholdet?
  190. Soyaprodukter
  191. Hvordan skrape ut frø fra en vaniljestang?
  192. Kandida-ressurs
  193. Franske kvinner blir ikke fete
  194. Ernæringsekspertenes holdninger
  195. 20 år og død av feilernæring.
  196. Pølse, fårepølse og leverpostei uten E250?
  197. 1 ts med Cocosa - øker det forbrenningen?
  198. Utviklingen i Norsk kosthold 2005
  199. Farris og Imsdal BRUS!
  200. Hvordan lager dere frokostpannekake/vafler?
  201. Svinefilet tips
  202. Transfett i kjøtt
  203. Apropo iskrem, her har dere iskartet fra 1972 til 2006
  204. Extra drops med lakris!
  205. forskning
  206. Nille eller Caxa
  207. Noen med diabetes som vet?
  208. Honning som søtningsmiddel
  209. Nille og Iset dere har....
  210. Natreen i sukettform.
  211. Hvilke oljer smaker godt i smoothies?
  212. ekstremt godtesyk - hjelp
  213. Jøss, sjekk alle disse deilige proteinpulver-smakene!!
  214. Sjokoladesug
  215. Eggeplomme på kanne?
  216. Atkinsbøker mm på salg.
  217. Potetens ære står for fall (igjen)
  218. Drikker du mye vann?
  219. soya protein med smak
  220. Mentos
  221. artikkel om Vita biosa/melkesyrebakterier i shape up
  222. Å spise to pakker Meller er å be om bråk!
  223. Boken for deg som elsker frukt og grønt!
  224. Finnes det trygg mat lenger ...
  225. Skattelegge usunn mat
  226. E.coli-funn i sauekjøtt
  227. Asbest i drikkevannnet
  228. E-nummer
  229. Hva synes dere?
  230. Nei, nå...! For svarte!
  231. Mel og lignende - hva har mest karber??
  232. Q-melk VS Tine melk
  233. Didi - noen som har prøvd?
  234. Ringnes - nå er jeg rasende!
  235. Fitlineprodukter
  236. Bestrålt krydder, eller ikke?
  237. Test frokosten din
  238. Hormon behandler overvekt
  239. Menkomel kremtopping
  240. Sisselrot
  241. KK 8. mai
  242. Et sunnere alternativ?
  243. allergi mot sukker?
  244. Aspartam
  245. Er det noen som har laget Fedons bløtkake
  246. Is på 17 - mai!
  247. Omgivelser og hvem skal vite hva?
  248. Transfett tabell.. Kan da ikke stemme??
  249. Spise ute
  250. Kaffe,- nok en gang