View Full Version : Generell ernæringsdebatt


Sider : 1 [2] 3 4

  1. Fett (argumenter)
  2. sukker og immunforsvar
  3. SOS-dietten
  4. kefir
  5. Ikke få i deg flere enn 12 biter Natreen om dagen!
  6. Ferdigretter
  7. Hvor kjøpe billigst mulig soyaprotein?
  8. Nitritt
  9. K vitamin
  10. Måling av kropp (cm)
  11. En forklaring på hvorfor kvinner drukner seg i snop..
  12. Fettsyrer, hormoner og aminosyrer.
  13. Kamille eterisk olje?
  14. Magen har gått i vranglås
  15. Nam nam Fjonkebrød
  16. Bær og sommer?
  17. Kostholdet om 100 år?
  18. Fitline Yoghurt med LETT-melk?
  19. Forbrenning
  20. Kjøttdeig og holdbarhet (og litt egg)
  21. Acomplia
  22. Magasinet Mat & Helse
  23. Mat på skolen
  24. Tynnere enn du tror?
  25. Aircondition gjør deg fet
  26. Jeg HATER mygg!!! Hjeeeeeeeeeeeelp!!!
  27. Tabbe av Christian Drevon
  28. Korrekt Karbohydratinntak!
  29. Norge på brødtoppen.
  30. artikkel om transfett
  31. Motiver for deltakelse her inne?
  32. Om vitenskap, antekdoter og statiskisk signifikans
  33. Kyllingburgere
  34. Grønnsaker er ikke hva de engang var....
  35. En Nille..?
  36. Grove knekkebrød?
  37. sunt med melkesjokolade?
  38. Hvilken fisk er sunnest?
  39. Naturlig vann med smak!
  40. Matintoleranser
  41. Hvilke(n) kokebok/bøker bruker du?
  42. Analoge oster.
  43. Hjelp-fårekjøtt-holdbarhet
  44. Kan man fryse ned...
  45. Fis og promp med VG's vektklubb!
  46. Kan man fryse gryterett med bønner?
  47. Men hva med fettet i kokesjokoladen? Er det herdet?
  48. Forfulgt av et speilbilde
  49. Fedon-dietten vitenskapelig bevist
  50. Dr. Atkins døde av blodpropp?
  51. Kan noen forklare meg hva som skjer med umettet fett som varmes opp?
  52. Har noen smakt lilla blomkål?
  53. Midlertidig handikappet
  54. Moteshow dropper syltynne modeller !
  55. Har dere smakt Acai?
  56. Belønningsstragier i en fet hjerne
  57. Å delta på et vinnende lag
  58. Apropos et lettere liv og flere feite show
  59. Raser mot barneslanking
  60. Holdbarhet på kokte egg...?
  61. MCT-olje vs. Udo`s Choice
  62. Variable unnskyldninger, genenes forbannelse
  63. Tykke kvinner forbigås, menn får pondus
  64. Grønnsaks-hat i genene
  65. Jeg tror- altså er jeg feit som folk flest
  66. Pulsdiet vs Calulus Vitcus
  67. Et evolusjonsmessig katastrofeområde
  68. Gift i frukt og grønt
  69. LHL ønsker forbud/merking av transfett
  70. Paradokser i kostholdsdebatten
  71. CD om egg - tjohei
  72. Generelle slanketips!
  73. Candidia-test
  74. Slik unngår du diabetes !
  75. Skaldeman og Iver Mysterud på Tv2 kl 08.05 - torsdag!
  76. Kjøtt og fett. Før og nå
  77. Guro, hva har du i...
  78. Hvilken nøttebunn er din favoritt?
  79. Splenda el natreen?
  80. Hvordan Se Bra Ut Naken
  81. McKenna - Slank med hypnose
  82. Hvilke fettkilder skal jeg få i meg i løpet av dagen? Hvor mye?
  83. Upasteurisert og uhomogenisert melk?
  84. Te med fløte... skjer det noe med forbrenninga?
  85. Dagbladet: Vi spiser mer kreftfarlig
  86. Linfrø
  87. Erstatter transfett med helsefarlig olje
  88. Bokstavkjeks!
  89. Karbeinnhold
  90. Alt finner de på også da...
  91. Endelig
  92. Grønnsaker - nødvendig eller ikke?
  93. 2 åring som ikke liker middag/kjøtt
  94. En spesiell forklaring på manges "matproblemer"
  95. Hvilken Protein Delite er best?
  96. Sesam eller valnøtt olje
  97. Jeg finner ikke igjen en artikkel her på forumet
  98. God Støtte
  99. Rå eller kokte grønnsaker
  100. Egg uten skall.. holdbarhet?
  101. Diabetesforeningene blir ikke enig
  102. Gul Babybel-ost
  103. Ray Peat: Ja til mettet fett, nei til flerumettet fett
  104. Sukker øker kreftfaren
  105. Handlekurven til fete mennesker
  106. Må gå ned noen få kilo litt fort!
  107. Vann og vanndrikking
  108. Allévio
  109. Bacon
  110. Tungt fordøyelig = usunt?
  111. Matvareefterforskeren
  112. Erythritol
  113. En klassisk løgnaktig artikkel fra lavfett "eksperter"
  114. Mat, menneske og evolusjon
  115. Kan man ødelegge kroppens toleranse for carb.
  116. Saltets mysterium!
  117. Tror avgifter på junkfood gir vekttap
  118. Selen og fløte
  119. Sexdiett :p
  120. Atkins - selvpåført diabetes?
  121. - Vi er genetisk tilpasset korn!
  122. Kruskakli/hvetkli
  123. Fedon i dagens dagblad :)
  124. Næringsinnhold i sukkerroerfiber
  125. Matstøtte
  126. Frossen brokkoli fra Enghav
  127. Aroy-D Kokosmelk
  128. Lavkarboseminarer i 2007 (Stavanger?)
  129. Bli med på anti-lightbrus-utfordringen
  130. Lavkarbo vs Grethe Roede
  131. Hva kan jeg spise?
  132. Hjemm-is light pakke...
  133. Kreft og fett
  134. Hva er det som faktisk tetter igjen blodårene våre?
  135. Sørlandschips
  136. Oljer og fritering
  137. Useriøse Kimkins
  138. Mat og kroppslukt
  139. Sluttet med kaffe og mistet fullstendig lysten til søtt!
  140. Ny greie om ikke å spise kjøtt ...
  141. Cambridgekuren
  142. Når tid er det frokost?
  143. Iset! (slankeoperert)
  144. Matintoleranse
  145. Fett fra sau
  146. Rimi fjerner alle sukkerholdige varer fra kasseområdet!
  147. Bør restauranter få servere tykke?
  148. Easy-Life Er det bare jeg som er skeptisk?
  149. Møt Skaldeman i Bergen 27/02
  150. Fullkorn vs Fiber
  151. Sult i verden, Fedme i verden,kjøtt og korn
  152. Jipppiiiii !!!
  153. Overvektsforeningen
  154. Sultfølelse
  155. Ny undersøkelse på hurtigmat
  156. Ang. Aspartame
  157. En kreativ tråd?
  158. Spiser du sjømat?
  159. OL "sukker" og blodsukker stigning
  160. Er melke-karbo ille?
  161. JBKM-Karbohydrat som brukes som stabilisator
  162. Hvor mye vann er for mye?
  163. Helsekost spm. B1 / Thiamine
  164. FitToGether.com e.l.?
  165. London TIPS
  166. Salt og vektoppgang
  167. Jern, hvor mye jern skal et barn ha i seg?
  168. Alfa amylase?
  169. Fra lavkarbo rett til lavkalori?
  170. GI-forelesning med Fredrik Paulun
  171. Docosahexaenoic acid (DHA)
  172. Muskelmasse?
  173. Bekhterev verre med div. matvarer?
  174. Stooor matboks kjøpes hvor?
  175. Fedon vs Ketolyse vs Atkins osv ... Forvirra!
  176. Er jammen mye sært der ute ...
  177. Klor
  178. Lightproduktene du spiser
  179. Bacon med sukker?
  180. Bjørkesøt - noen med erfaring?
  181. Innholdsløs fyllmasse?
  182. Soyamel
  183. Hva er det med Aspartam!
  184. Økologisk kjøtt i Tromsø?
  185. Meierismør og intoleranse
  186. Steviaplanter i heimen ...
  187. Oppbevaring av mat
  188. Cocosaen min!
  189. Råkost
  190. Blir dere respektert?
  191. Avgiftning/utrenskning?
  192. FiberHusk
  193. Dere som har ammet
  194. Gastric bypass operert?
  195. Nyrene våre, da?
  196. Blodsukkerstigning/sjokk og kaloriinntak
  197. Hva tror dere dette er?
  198. Vilt kjøtt/fisk
  199. Trenger mennesket kumelk?
  200. Sett sånn vranglære! Neineinei!
  201. Hvilket bacon har minst saltinnhold?
  202. Syk av melk?
  203. Kosthold og fibromyalgi?
  204. Aldersbetinget vektoppgang?
  205. Coffee Slender
  206. Melange
  207. Hvordan fungerer dette?
  208. Se på dette reklame-tullet for slankepiller!
  209. Hva slags bacon bruker dere?
  210. Kalium utenfor stuedøra
  211. Masaiene legger ikke på seg, men journalistene forvrenger!
  212. Udo's choice, noen som har prøvd dette?
  213. E 410 er johannesbrødkjernemel
  214. Genial nyhet fra Tine!
  215. Kokosnøtt-mel, noen som har prøvd?
  216. Jippi, jeg er så glad! Men trenger gode råd fra dere
  217. Vi burde organisere oss!
  218. Tanita vekt
  219. Fitline-yoghurt - noen som vet hvor jeg kan kjøpe det?
  220. Når fettet forbrennes, blir fettcellen borte eller "krymper" den bare?
  221. Kaffe vs cola light
  222. Er jeg helt på jordet nå?
  223. Tankearbeid får deg til å overspise
  224. Sverige har skjønt det :)
  225. Søtningsmiddel vs sukker?
  226. Tranebær!
  227. Solsikkekjerner?
  228. Sunt vett om sunne pølser
  229. Hvor mange kalorier i johannsebrødkjernemel?
  230. Acrylamid i brød, poteter og hvetemel ... (kreftfremkallende ...)
  231. Havregryn
  232. Goji berries, noen som spiser det?
  233. Hvor viktig er vekta for deg?
  234. Hvor mye må til for at forbrenningen settes i gang?
  235. Boklansering av "Det store kolesterolbedraget" - torsdag 4/12 i Oslo
  236. Rester av sprøytemidler
  237. Candida - bedre med lavkarbo?
  238. Fiber gjør deg feit + en ny hypotese for lavkarbo
  239. Karber i fiskemat, noen tips?
  240. Kveldskurs i blodsukkerregulering - av KOS
  241. Alle som kjøper revet ost, sjekker dere om det er jukse-ost eller ordentlig ost?
  242. Forskning: Gravide som spiser mye fett, skader fosteret
  243. Nøkkelhullet - eksport til Norge fra Sverige
  244. Hvilken matvare har høyest proteininnhold?
  245. Codex Alimentarius – en sjokkrapport om din helsefrihet
  246. Fit Day og utregning av næringsinnhold
  247. Hvordan fortelle andre om mitt nye kosthold?
  248. Noen som har sett denne? DYTT
  249. Bare spis egg
  250. Behandling av kreft med kosthold!