View Full Version : Generell ernæringsdebatt


Sider : 1 [2] 3 4

  1. De tre viktige faktorene for varig vektnedgang (21 replies)
  2. Drevon er klaget inn til pressens faglige utvalg (6 replies)
  3. Hvis dette er sant, hvorfor vet ikke legen min det? (23 replies)
  4. Når gutter blir jenter (0 replies)
  5. Snacks? (4 replies)
  6. Sitronsaft (8 replies)
  7. Inntak av rødt kjøtt og kreftfare … (35 replies)
  8. Laktoseintoleranse og soya (1 replies)
  9. Er det rart det finnes mange overvektige barn? (196 replies)
  10. Drukne seg selv pga stort vanninntak? (28 replies)
  11. Et lite spark ... (5 replies)
  12. Veldig bra om Diabetes! (23 replies)
  13. Lerum sukkerfritt syltetøy (10 replies)
  14. Sukker? (21 replies)
  15. Derfor kommer kiloene tilbake (14 replies)
  16. Presentasjon: Sally Fallon –En av de viktigste personene i verden på ernæring (0 replies)
  17. Kan man spise for mye fett? (9 replies)
  18. Artig om innholdsfortegnelse på matvarer (3 replies)
  19. Hva spiser sumobrytere? (3 replies)
  20. MTC olje, kun en kilde til energi? (3 replies)
  21. Sur kropp? (2 replies)
  22. Noen som har opplevd å få vondt i magen/kvalme av lavkarbobrød? (6 replies)
  23. Ernæringsdoktor: "Ikke vær redd for e-stoffer". (4 replies)
  24. Raudt/kvitt kjøt (0 replies)
  25. Rått eller kokt sunnest? (2 replies)
  26. Hvilket proteinpulver anbefaler du? (5 replies)
  27. Svimmel.. (5 replies)
  28. Vitamintillskudd under LCHF? (25 replies)
  29. Ketose (3 replies)
  30. Omega 3-6-9? (25 replies)
  31. Lavkarbo-torget? (5 replies)
  32. Det romler slik (27 replies)
  33. Fettsyrer i meieri- og kjøttprodukter beskytter mot diabetes type II (1 replies)
  34. Hva skal man stole på? (3 replies)
  35. Villmannen på TV2! (9 replies)
  36. Julesylte av kalkun (0 replies)
  37. Intelloreksi (46 replies)
  38. Melkeprodukter - hva er "lov"? (5 replies)
  39. Multiallergiker og lavkarbo (7 replies)
  40. Marsipan<3 (4 replies)
  41. Mål for 2011 - sunnere kosthold for ungene mine (10 replies)
  42. Test i Dagbladet: Her er det sunneste stekefettet (3 replies)
  43. Mettet/umettet fett (5 replies)
  44. Svinekjøtt (40 replies)
  45. Fett: oljer smør og margarin (1 replies)
  46. Ekstremdiett= Mye bæsj, lite energi (82 replies)
  47. Utredning for undervekt - hvor lang tid før man får svar på blodprøver? (67 replies)
  48. Kimkins dømt for svindel (0 replies)
  49. Hvordan kan man vite hvor stor kropp man genetisk er ment å ha? (25 replies)
  50. Hva ville du spise som gravid? (9 replies)
  51. Test av leverpostei (14 replies)
  52. VG debatt (1 replies)
  53. Økt helserelaterte sykdommer (2 replies)
  54. Modellering av kroppen (6 replies)
  55. Rant - om sult (17 replies)
  56. Angående fett (27 replies)
  57. Ta grep om fettet (11 replies)
  58. Margarin på retur i Sverige (15 replies)
  59. hmm (1 replies)
  60. Karbohydrater i lakrispulver? (4 replies)
  61. Statens intensjoner med sine kostholdsråd (15 replies)
  62. Kjekt med positive reportasjer iblant (9 replies)
  63. Egg og frost (3 replies)
  64. Samboer spiser høykarbo (6 replies)
  65. Alt er farlig? (1 replies)
  66. Overvekt forårsaket av et vanlig forkjølelsesvirus? (2 replies)
  67. Hestekjøtt i Oslo (26 replies)
  68. Spørsmål om øl og brennevin! (13 replies)
  69. Dagbladet slår til igjen (2 replies)
  70. Trenger kroppen karbohydrater? (15 replies)
  71. Poteten. Gammel helt med dalende popularitet (3 replies)
  72. Meierismør vs andre smørmerker (21 replies)
  73. Dagbladet sine 10 fakta om fett (16 replies)
  74. Himalayasalt, et vidundersalt? (156 replies)
  75. Derfor blir du slank av proteiner.. (1 replies)
  76. Natreen og suketter - kan man spise dette? (5 replies)
  77. Here we go again (9 replies)
  78. Nå skal amerikanerne kutte enda mer fett! (4 replies)
  79. Trening og næringsinntak (4 replies)
  80. Øl er sunt! (2 replies)
  81. Eurodiet eller ketose på egenhånd? (12 replies)
  82. Lavkarbo har ikke noe for seg (152 replies)
  83. Tips ang. kokosolje (35 replies)
  84. Høyere avgifter på mettet fett i Danmark (0 replies)
  85. Legetime på torsdag (18 replies)
  86. Allround kosttilskudd (4 replies)
  87. Har ikke så mye søtsug lenge (4 replies)
  88. Hipp hurra for Nannah! (5 replies)
  89. Hva slags matolje er best? (6 replies)
  90. Brød og frukt vs kjøtt og grønnsaker (17 replies)
  91. Alternativ til mylog? (12 replies)
  92. Regnes ikke all karbo som karbo?? (5 replies)
  93. Rapport fra møtet på Stortinget 14. juni (11 replies)
  94. 40-60karb? (12 replies)
  95. Hva eksakt var det du spiste og drakk som førte til overvekt? (85 replies)
  96. Kveldsmat ... (4 replies)
  97. Hva forsvinner først? (18 replies)
  98. Skriv til ernæringsrådet! (31 replies)
  99. Hvorfor cottage cheese ikke er tillatt på Atkins (3 replies)
  100. Vask risen godt slik at du blir kvitt stivelsen? (4 replies)
  101. Oxalater? (0 replies)
  102. HER er vår sjanse! (3 replies)
  103. Sammenheng mellom benskjørhet og høyt proteininntak? (34 replies)
  104. Trist lesing (9 replies)
  105. Big fat lies! (27 replies)
  106. Sjokolade man ikke blir fet av? (52 replies)
  107. Motivasjonsartikler (0 replies)
  108. Koffein sunt eller ikke? (16 replies)
  109. Hvor mange ganger om dagen spiser dere? (20 replies)
  110. Vekt/vann/muskler/fett (13 replies)
  111. Tankekuren (3 replies)
  112. Kveldssulten (3 replies)
  113. Hva heter alle varianter av kunstig søtning? (0 replies)
  114. Synes det er så mye prat om erstatninger? (48 replies)
  115. Noen ernæringseksperter her ...? (14 replies)
  116. Kolesterol - en innføring (2 replies)
  117. Jamie Oliver og ren mat (10 replies)
  118. Vanndrivende (26 replies)
  119. Xyphedrine - slankepille som øker insulin (8 replies)
  120. Spis deg sexy (36 replies)
  121. Fantastisk foredrag av Jamie Oliver om naturlig mat og barn (3 replies)
  122. Frosne grønnsaker ofte best (18 replies)
  123. Meieriprodukter (1 replies)
  124. Høyt vanninntak kan gi blodsukkerstigning? (19 replies)
  125. Kalsium fjerner fett ... (10 replies)
  126. Sjarlottløk (7 replies)
  127. Forby smør? (4 replies)
  128. For mye fett? (2 replies)
  129. Kinarestaurant? (4 replies)
  130. Holdningsendring hos svenske leger i forhold til fett og kostråd (0 replies)
  131. Ikke lett å snakke med mennesker som er skeptisk til sunt kosthold ... (12 replies)
  132. Ny spennende studie om mettet fett og sykdom (2 replies)
  133. Dia life... (3 replies)
  134. Hva vet du om proteiner- quiz (17 replies)
  135. Bremykt (9 replies)
  136. Må man ha godteri for å kose seg? (4 replies)
  137. Eks Grete Roede-kursleder søkes ...! (8 replies)
  138. Sukker + fett = fett, proteiner + fett = lett! (1 replies)
  139. Negative kalorier (14 replies)
  140. Er dette ok middag? (2 replies)
  141. Tett på nett (0 replies)
  142. En kalori er en kalori! (66 replies)
  143. Mat mot KREFT (0 replies)
  144. Hormoner: Informasjon, og en mulig diskusjon (17 replies)
  145. Rett kosthold for hver kropp har tydeligvis mye å si (20 replies)
  146. Tveegget omega 3 (1 replies)
  147. Velkommen til kveldsseminar - møt Dahlqvist og Skaldeman (1 replies)
  148. Dønn Grønn (77 replies)
  149. Slik slipper diabetikere å gå opp i vekt ... (0 replies)
  150. Er det noen her som lever både sukkerfritt, melkefritt og glutenfritt? (23 replies)
  151. Forbauset over sykehusmat (23 replies)
  152. Tips for ettåringen (1 replies)
  153. Noen som har erfaring med chaga? (Sopp) (9 replies)
  154. Fire år gammel hamburger (25 replies)
  155. Mellommåltid (2 replies)
  156. Løk (5 replies)
  157. Hva slags olje i apetina feta? (6 replies)
  158. Tran i kjøleskap? (8 replies)
  159. Vann (8 replies)
  160. Karbohydrat og fødselsvekt (7 replies)
  161. Ernæringsrådet med nye kostråd? (6 replies)
  162. Inuittbarn ekstremt overvektige (2 replies)
  163. Hvis det tradisjonelle kostholdet er så bra (21 replies)
  164. Lage sjokolade selv (45 replies)
  165. Fett trigger sultfølelsen? (9 replies)
  166. Super Greens (7 replies)
  167. Bivirkninger ved slanking (4 replies)
  168. Kokkekurs / matlagingskurs (0 replies)
  169. Hvis man teller kcal-inntak (39 replies)
  170. Fedmeprogram på TVnorge (21 replies)
  171. Smittefarlige sukkererter! (6 replies)
  172. Frokostkonseptet (8 replies)
  173. 30 days (1 replies)
  174. Knekkebrød (4 replies)
  175. Maisolje? (8 replies)
  176. Deilig smør! (7 replies)
  177. Mat ved magebesvær? Ikke for lavkarbospisere? (4 replies)
  178. Er det noen som har prøvd Alli (slankepille)? (97 replies)
  179. Puls 11.mai 2009 (3 replies)
  180. Barna får grønnsaker hver søndag (14 replies)
  181. Karbohydrater, fiber, sukker (1 replies)
  182. Vektklubben.no? (4 replies)
  183. Ukens tilbud på tanitavekt (0 replies)
  184. Hvor mye smør og melk spiser dere egentlig? (25 replies)
  185. Om soya (lang) (10 replies)
  186. Hvilke kostilskudd bruker dere? (0 replies)
  187. Frukt og grønnsaker (27 replies)
  188. Smaksnøytral olje til salat? (6 replies)
  189. Ray Peat og meg! (21 replies)
  190. Omega-6 og omega-3 gir fedme, diabetes, hjertefeil og kreft? (0 replies)
  191. Produkter m. maltitol (4 replies)
  192. Spiser jeg mer egg nå så spyr jeg (10 replies)
  193. 44 år, 45 kilo og 162 cm - SOS (14 replies)
  194. Høyt blodtrykk (4 replies)
  195. Mett lenge før tallerkenen er tom (1 replies)
  196. Anbefalte lavkarbo, ble slettet! (10 replies)
  197. Hjelp! Jeg er ny (59 replies)
  198. Fatland kjøttproduksjon - aldri mer (10 replies)
  199. Fett (4 replies)
  200. Meget nyttig om glutamat (4 replies)
  201. Godteri (4 replies)
  202. Steinalderkost virker ikke! (1 replies)
  203. Fisk (5 replies)
  204. Sånn aprops sunt og ikke sunt (2 replies)
  205. VG's slankeforum og 100 runder på bane (32 replies)
  206. Behandling av kreft med kosthold! (10 replies)
  207. Bare spis egg (29 replies)
  208. Noen som har sett denne? DYTT (9 replies)
  209. Hvordan fortelle andre om mitt nye kosthold? (2 replies)
  210. Fit Day og utregning av næringsinnhold (5 replies)
  211. Codex Alimentarius – en sjokkrapport om din helsefrihet (0 replies)
  212. Hvilken matvare har høyest proteininnhold? (9 replies)
  213. Nøkkelhullet - eksport til Norge fra Sverige (10 replies)
  214. Forskning: Gravide som spiser mye fett, skader fosteret (3 replies)
  215. Alle som kjøper revet ost, sjekker dere om det er jukse-ost eller ordentlig ost? (16 replies)
  216. Kveldskurs i blodsukkerregulering - av KOS (2 replies)
  217. Karber i fiskemat, noen tips? (8 replies)
  218. Fiber gjør deg feit + en ny hypotese for lavkarbo (7 replies)
  219. Candida - bedre med lavkarbo? (3 replies)
  220. Rester av sprøytemidler (0 replies)
  221. Boklansering av "Det store kolesterolbedraget" - torsdag 4/12 i Oslo (11 replies)
  222. Hvor mye må til for at forbrenningen settes i gang? (1 replies)
  223. Hvor viktig er vekta for deg? (17 replies)
  224. Goji berries, noen som spiser det? (1 replies)
  225. Havregryn (22 replies)
  226. Acrylamid i brød, poteter og hvetemel ... (kreftfremkallende ...) (9 replies)
  227. Hvor mange kalorier i johannsebrødkjernemel? (3 replies)
  228. Sunt vett om sunne pølser (1 replies)
  229. Solsikkekjerner? (8 replies)
  230. Tranebær! (2 replies)
  231. Søtningsmiddel vs sukker? (31 replies)
  232. Sverige har skjønt det :) (2 replies)
  233. Tankearbeid får deg til å overspise (4 replies)
  234. Er jeg helt på jordet nå? (40 replies)
  235. Kaffe vs cola light (14 replies)
  236. Når fettet forbrennes, blir fettcellen borte eller "krymper" den bare? (48 replies)
  237. Fitline-yoghurt - noen som vet hvor jeg kan kjøpe det? (7 replies)
  238. Tanita vekt (4 replies)
  239. Vi burde organisere oss! (51 replies)
  240. Jippi, jeg er så glad! Men trenger gode råd fra dere (18 replies)
  241. Kokosnøtt-mel, noen som har prøvd? (18 replies)
  242. Genial nyhet fra Tine! (18 replies)
  243. E 410 er johannesbrødkjernemel (7 replies)
  244. Udo's choice, noen som har prøvd dette? (12 replies)
  245. Masaiene legger ikke på seg, men journalistene forvrenger! (1 replies)
  246. Kalium utenfor stuedøra (0 replies)
  247. Hva slags bacon bruker dere? (26 replies)
  248. Se på dette reklame-tullet for slankepiller! (1 replies)
  249. Hvordan fungerer dette? (5 replies)
  250. Melange (1 replies)