Hva er sunnest av den vanlige og rødløk? :confused:
SunnhetMedSirrup
29-08-09, 15:57
mins jeg har lest at vanlig løk og hvitløk hindrer kreft..
men begge kalles løk , må de jo ha noe tilfelles, så etter min mening skulle løk være sunt uansett type.. men hvitløk har mere karber, bare.. : D
mins jeg har lest at vanlig løk og hvitløk hindrer kreft..
men begge kalles løk , må de jo ha noe tilfelles, så etter min mening skulle løk være sunt uansett type.. men hvitløk har mere karber, bare.. : D
Ja nettopp. Det har jeg også hørt:D
SunnhetMedSirrup
29-08-09, 18:20
da håper jeg også på en eller annen smarting som kan hjelpe oss! :D
grotingeling
30-08-09, 00:19
Dette er hva jeg fant i matvaretabellen ang. karber i løk (pr 100 g):
Hvitløk -16,4
Løk (gul) - 5,7
Purreløk - 3,6
Rødløk - 5,7
Bruker selv stort sett rødløk da den er mildere på smak, og har lengst holdbarhet.
Løk er medlem i plantefamilien Allium (http://en.wikipedia.org/wiki/Allium)
Hmmm purre løk er jo kjempe godt da:rolleyes: