View Full Version : Generell ernæringsdebatt


Sider : 1 2 3 [4]

  1. Rårørsukker, uraffinert sukker
  2. Blodprøver ala Sofie Hexeberg
  3. Lavkarbo apps til iphone/android?
  4. I følge diett.no, stemmer dette?
  5. Går så bra i uken, men sprekker i helgen
  6. Ikke lett å kose seg...
  7. Plutselig overfølsom for kaffe?
  8. Kan jeg forsette med Lavkarbo i graviditeten?
  9. Syre/base
  10. Karbohydrater i Atkinsbar?
  11. MUK ... Vet du hva det betyr?
  12. Kokosvann / kokosjuice
  13. Hvorfor er sukker ekte?
  14. Til Drevon's forsvar!
  15. GI vs totalt karboinnhold
  16. Lettbrus kan føre til overvekt og diabetes
  17. Undrende om denne filmen om Vitamin D3?
  18. Mister ENORME mengder med hår!
  19. Rømmedip
  20. Magetrøbbel
  21. Reaksjon på glutenmel?
  22. Nettavisen/klikk.no: Lavkarbo ukemeny?
  23. Hele frø og karb/kcal innhold
  24. Lavt blodsukker etter inntak av karber?
  25. Jacob Gudiol slakter Good Calories, Bad Calories
  26. Tiden fra inntak av karbohydrater til kroppen kan benytte seg av glukosen?
  27. Interessant om karbohydrater, fedme, kolesterol og hjertesykdom i USA
  28. Advarer mot lavkarbo
  29. Hjernen trenger karbohydrater for å fungere
  30. Frukt ikke så ille allikevel?
  31. Hvordan virker sukrin på deg?
  32. Omega 3 finnes også i hvalkjøtt
  33. Ketolyse med lactoseintollerans
  34. Hva trenger kroppen DIN?
  35. Fitnessbloggen deltar i ernæringsdebatten
  36. Hvor mye spiser dere?
  37. Prestèr bedre - med riktig kost
  38. Er helt fresh her ...
  39. Hva slags tyggis er det greit å tygge?
  40. Forskjell på BACON - Hvilken er best ?
  41. Hva sender dere med mannen som jobblunch og som skolemat til 3. klassingen?
  42. Jey! Jeg er i ketose ;)
  43. Okey, hvorfor nekter kroppen min å gå ned i vekt?
  44. Nitrist fra Olympiatoppen!
  45. Om oljer
  46. Joda, det er forskjellig næringsinnhold i nøtter på bakgrunn av hvor det er dyrket.
  47. Daglig mengde av Cocosa?
  48. Enkel lavkarbo
  49. Ok med "vanlige" kosttilskudd?
  50. Kan noen se på dette for meg?
  51. Hvor mye av kaloriene i meierismøret fester seg til maten når det stekes?
  52. Ikke all grønn te er laget likt
  53. Erfaringer med periodisk faste
  54. Studere til dietiker
  55. Linda Stølen i KK overrasker!
  56. Fallgruver
  57. Fikk svar på fettsyretesten min
  58. Frosne vs ferske grønnsaker
  59. Vet du hva dette er?
  60. Genenes favorittdiett
  61. Periodisk faste
  62. Første legetime før man begynner
  63. Tenker du på omega 3/6-balanse?
  64. Vann
  65. Lavkarbo uten egg og melkevarer?
  66. Stevia
  67. Mattips, men er på strengere diett en lavkarbo er ... Noen som kan hjelpe?
  68. Bacon lukter ekkelt!?
  69. -At du tør!?
  70. Har noen sett sjokolade søtet med stevia?
  71. ALDRI tørst
  72. Havregrynsgrøt?
  73. Hjelp til hard mage
  74. Hvordan merker dere at dere er sultne?
  75. Visste du dette om stangselleri?
  76. Sjokoladebehov, magnesiumbehov?
  77. Spørsmålsrunde om lavkarbo og trening
  78. Haha! Dette visste du ikke om gulrøtter!
  79. Vi ER ikke sånne kjøttmaulere! Eller?
  80. Tips mot søthunger ...
  81. Tips om bra, "smart" vekt?
  82. Er det for mye nå?
  83. Dagbladet 15/10, ang lavkarbo
  84. Lyst på en grundig innføring i de ulike næringsstoffene?
  85. Suksesshistorie fra Grete Roede
  86. Flott innlegg om kostdebatten
  87. Antioksidanter trengs selv om en spiser hovedsakelig mettet fett
  88. Har Drevon et poeng?
  89. Hva er et naturlig forhold til mat?
  90. Slanking kan gi deg diabetes, hjertesykdom og kreft...
  91. Vekta mi har stoppet opp
  92. Hvordan få i seg nok mineraler?
  93. 24tx2 faste pr uke
  94. Korn - er det egentlig en matvare?
  95. Litt nyheter i kostdebatten
  96. For lite karber?
  97. Hva skjer når man "sprekker" ?
  98. Harsk fiskeolje i omega-3 kapsler i Norge?
  99. Jeg sprakk
  100. Energi inn vs ut - nå også for katter
  101. Nye regler for merking av mat
  102. Økt forbrenning
  103. Mangel på fløte eller rømme?
  104. Lavkarbo med hyppige avvik?
  105. Litt meninger fra dere?
  106. Ketose og ketoacidose
  107. Lavkarbo er ut! Grovkarbo er inn!
  108. Noen med samme erfaring? (Ang. nedgang)
  109. Vil dere synse litt?
  110. Hvite flekker på negler = Tegn på dårlig kosthold?
  111. En tanke til de som forsvarer gammel norsk husmannskost ...
  112. Lindtsjokolade
  113. Smaker dere forskjell på ulike olivenoljer?
  114. Eksamen og ernæringsråd
  115. Shake fra USA
  116. Hva bør jeg få i meg i kveld?
  117. Min meny og bivirkninger! (Trenger hjelp)
  118. Mugg på osten - kaster dere hele?
  119. Hvor mange karbohydrater bør jeg holde meg på pr dag
  120. Internetthandling
  121. For mye protein?
  122. Argumenter for lavkarbo?
  123. Sukrin på Kiwi
  124. Lavkarbo i Allers
  125. Noen som har prøvd/har GOD erfaring med south beach dietten?
  126. Insulinfølsomhet - viktig for vektkontrollen
  127. Tar du Udo's Choice ?
  128. Kolesterol og margariner
  129. Hva mener dere om.. vektreduksjon og tid
  130. Sklir litt videre, det er ikke BARE blodsukker
  131. Legene mener jeg spiser riktig
  132. Smågodt
  133. Intoleranser og lavkarbo
  134. Stevia - en skrekkelig opplevelse!
  135. Mellom middag og kveldsmat
  136. ER det næring i grønnsakene nå til dags?
  137. Dårlig av Coop salatkjøtt?
  138. Ernæringsfysiologer i staten
  139. Fiber fra korn
  140. Sove lengre før eksamen
  141. Greit kosthold?
  142. Redd jeg har spist for mye?
  143. Om det fettet ...
  144. Mannen min har BMI på 17,5 Cøliaki? spiser 5000 kcal til dagen
  145. Sekundær hyperparatyreoidisme
  146. Ett egg daglig er nesten like ille som å røyke en 20-pakning om dagen
  147. "Bør vi spise mer mettet fett?"
  148. Om holdbarhetsdatoer
  149. Hold deg oppdatert!
  150. Forskjell på grovt og fint brød?
  151. Erfaring med testing av matintoleranse
  152. Frustrasjon - er det verdt det?! Lei mat og kcaloritelling
  153. Melkeallergi og julefeiring
  154. Hvor mye heves blodsukkeret av overskuddsprotein som omdannes til glukose?
  155. Noen som har sett/mening om denne siden?
  156. Varme blåbær og c vitamin
  157. Karbohydrater vs. kalorier. Gjør jeg dette rett?
  158. Stabilisering av blodsukker og oppskrifter
  159. Endelig en god faglig debatt?
  160. Hva er forskjellen på salat og SALAT?
  161. Trenger råd fra ekspertene
  162. Frukt og bær
  163. Skeier dere ut innimellom?
  164. Endelig sunn sjokolade i Norge!
  165. Gått meg litt vill i alle råd og tips
  166. Ketostix og sukker
  167. Økologisk, lavkarbo, østrogenfritt, rawfood, økologisk, miljø, kreft... Hva er vitsen
  168. Anmeld Vita Hjertego for villedende markedsføring
  169. Kjøtt tilsatt vann
  170. Går ikke ned i vekt
  171. Palmeolje frikjennes og har muligens positive egenskaper for helsa
  172. Proteinpulver på ketose (kasein og fett)?
  173. Om kolesterol, statiner og organisert kriminalitet
  174. Grønnsaker?
  175. Kalorier finnes ikke!
  176. Litt om egg
  177. Diett.no?
  178. Olala. Passe happy!
  179. Fin lesning
  180. Leveren
  181. Høres dette greit ut?
  182. Fordeling av karbohydrater
  183. Protein/fett/karbo-forhold?
  184. Matlei, på brød!
  185. Feil på matvaretabellen.no?
  186. «Jeg har lav forbrenning, derfor har jeg lettere for å legge på meg»
  187. http://perfecthealthdiet.com/ noen som har hørt om!
  188. Noen som har tatt ALCAT test?
  189. Resistent stivelse
  190. Lavkarbobriks på Rema 1000
  191. Hva tenker du om rødt kjøtt?
  192. Hvilken kokosolje?
  193. Salt
  194. Avokado per stk
  195. D-vitamin
  196. Livvidde
  197. Splenda. Hvor?
  198. Pulver for å tilsette melk, sjoko. Finnes det?
  199. Chia vs Quinoa?
  200. Hvorfor kunstig søtning ikke er bra
  201. Forstoppelse
  202. Fasting og salt
  203. Spiser jeg for mye egg?
  204. Cloetta sukkerfri sjokolade
  205. Fructan og irriterte mager