- Rårørsukker, uraffinert sukker
- Blodprøver ala Sofie Hexeberg
- Lavkarbo apps til iphone/android?
- I følge diett.no, stemmer dette?
- Går så bra i uken, men sprekker i helgen
- Ikke lett å kose seg...
- Plutselig overfølsom for kaffe?
- Kan jeg forsette med Lavkarbo i graviditeten?
- Syre/base
- Karbohydrater i Atkinsbar?
- MUK ... Vet du hva det betyr?
- Kokosvann / kokosjuice
- Hvorfor er sukker ekte?
- Til Drevon's forsvar!
- GI vs totalt karboinnhold
- Lettbrus kan føre til overvekt og diabetes
- Undrende om denne filmen om Vitamin D3?
- Mister ENORME mengder med hår!
- Rømmedip
- Magetrøbbel
- Reaksjon på glutenmel?
- Nettavisen/klikk.no: Lavkarbo ukemeny?
- Hele frø og karb/kcal innhold
- Lavt blodsukker etter inntak av karber?
- Jacob Gudiol slakter Good Calories, Bad Calories
- Tiden fra inntak av karbohydrater til kroppen kan benytte seg av glukosen?
- Interessant om karbohydrater, fedme, kolesterol og hjertesykdom i USA
- Advarer mot lavkarbo
- Hjernen trenger karbohydrater for å fungere
- Frukt ikke så ille allikevel?
- Hvordan virker sukrin på deg?
- Omega 3 finnes også i hvalkjøtt
- Ketolyse med lactoseintollerans
- Hva trenger kroppen DIN?
- Fitnessbloggen deltar i ernæringsdebatten
- Hvor mye spiser dere?
- Prestèr bedre - med riktig kost
- Er helt fresh her ...
- Hva slags tyggis er det greit å tygge?
- Forskjell på BACON - Hvilken er best ?
- Hva sender dere med mannen som jobblunch og som skolemat til 3. klassingen?
- Jey! Jeg er i ketose ;)
- Okey, hvorfor nekter kroppen min å gå ned i vekt?
- Nitrist fra Olympiatoppen!
- Om oljer
- Joda, det er forskjellig næringsinnhold i nøtter på bakgrunn av hvor det er dyrket.
- Daglig mengde av Cocosa?
- Enkel lavkarbo
- Ok med "vanlige" kosttilskudd?
- Kan noen se på dette for meg?
- Hvor mye av kaloriene i meierismøret fester seg til maten når det stekes?
- Ikke all grønn te er laget likt
- Erfaringer med periodisk faste
- Studere til dietiker
- Linda Stølen i KK overrasker!
- Fallgruver
- Fikk svar på fettsyretesten min
- Frosne vs ferske grønnsaker
- Vet du hva dette er?
- Genenes favorittdiett
- Periodisk faste
- Første legetime før man begynner
- Tenker du på omega 3/6-balanse?
- Vann
- Lavkarbo uten egg og melkevarer?
- Stevia
- Mattips, men er på strengere diett en lavkarbo er ... Noen som kan hjelpe?
- Bacon lukter ekkelt!?
- -At du tør!?
- Har noen sett sjokolade søtet med stevia?
- ALDRI tørst
- Havregrynsgrøt?
- Hjelp til hard mage
- Hvordan merker dere at dere er sultne?
- Visste du dette om stangselleri?
- Sjokoladebehov, magnesiumbehov?
- Spørsmålsrunde om lavkarbo og trening
- Haha! Dette visste du ikke om gulrøtter!
- Vi ER ikke sånne kjøttmaulere! Eller?
- Tips mot søthunger ...
- Tips om bra, "smart" vekt?
- Er det for mye nå?
- Dagbladet 15/10, ang lavkarbo
- Lyst på en grundig innføring i de ulike næringsstoffene?
- Suksesshistorie fra Grete Roede
- Flott innlegg om kostdebatten
- Antioksidanter trengs selv om en spiser hovedsakelig mettet fett
- Har Drevon et poeng?
- Hva er et naturlig forhold til mat?
- Slanking kan gi deg diabetes, hjertesykdom og kreft...
- Vekta mi har stoppet opp
- Hvordan få i seg nok mineraler?
- 24tx2 faste pr uke
- Korn - er det egentlig en matvare?
- Litt nyheter i kostdebatten
- For lite karber?
- Hva skjer når man "sprekker" ?
- Harsk fiskeolje i omega-3 kapsler i Norge?
- Jeg sprakk
- Energi inn vs ut - nå også for katter
- Nye regler for merking av mat
- Økt forbrenning
- Mangel på fløte eller rømme?
- Lavkarbo med hyppige avvik?
- Litt meninger fra dere?
- Ketose og ketoacidose
- Lavkarbo er ut! Grovkarbo er inn!
- Noen med samme erfaring? (Ang. nedgang)
- Vil dere synse litt?
- Hvite flekker på negler = Tegn på dårlig kosthold?
- En tanke til de som forsvarer gammel norsk husmannskost ...
- Lindtsjokolade
- Smaker dere forskjell på ulike olivenoljer?
- Eksamen og ernæringsråd
- Shake fra USA
- Hva bør jeg få i meg i kveld?
- Min meny og bivirkninger! (Trenger hjelp)
- Mugg på osten - kaster dere hele?
- Hvor mange karbohydrater bør jeg holde meg på pr dag
- Internetthandling
- For mye protein?
- Argumenter for lavkarbo?
- Sukrin på Kiwi
- Lavkarbo i Allers
- Noen som har prøvd/har GOD erfaring med south beach dietten?
- Insulinfølsomhet - viktig for vektkontrollen
- Tar du Udo's Choice ?
- Kolesterol og margariner
- Hva mener dere om.. vektreduksjon og tid
- Sklir litt videre, det er ikke BARE blodsukker
- Legene mener jeg spiser riktig
- Smågodt
- Intoleranser og lavkarbo
- Stevia - en skrekkelig opplevelse!
- Mellom middag og kveldsmat
- ER det næring i grønnsakene nå til dags?
- Dårlig av Coop salatkjøtt?
- Ernæringsfysiologer i staten
- Fiber fra korn
- Sove lengre før eksamen
- Greit kosthold?
- Redd jeg har spist for mye?
- Om det fettet ...
- Mannen min har BMI på 17,5 Cøliaki? spiser 5000 kcal til dagen
- Sekundær hyperparatyreoidisme
- Ett egg daglig er nesten like ille som å røyke en 20-pakning om dagen
- "Bør vi spise mer mettet fett?"
- Om holdbarhetsdatoer
- Hold deg oppdatert!
- Forskjell på grovt og fint brød?
- Erfaring med testing av matintoleranse
- Frustrasjon - er det verdt det?! Lei mat og kcaloritelling
- Melkeallergi og julefeiring
- Hvor mye heves blodsukkeret av overskuddsprotein som omdannes til glukose?
- Noen som har sett/mening om denne siden?
- Varme blåbær og c vitamin
- Karbohydrater vs. kalorier. Gjør jeg dette rett?
- Stabilisering av blodsukker og oppskrifter
- Endelig en god faglig debatt?
- Hva er forskjellen på salat og SALAT?
- Trenger råd fra ekspertene
- Frukt og bær
- Skeier dere ut innimellom?
- Endelig sunn sjokolade i Norge!
- Gått meg litt vill i alle råd og tips
- Ketostix og sukker
- Økologisk, lavkarbo, østrogenfritt, rawfood, økologisk, miljø, kreft... Hva er vitsen
- Anmeld Vita Hjertego for villedende markedsføring
- Kjøtt tilsatt vann
- Går ikke ned i vekt
- Palmeolje frikjennes og har muligens positive egenskaper for helsa
- Proteinpulver på ketose (kasein og fett)?
- Om kolesterol, statiner og organisert kriminalitet
- Grønnsaker?
- Kalorier finnes ikke!
- Litt om egg
- Diett.no?
- Olala. Passe happy!
- Fin lesning
- Leveren
- Høres dette greit ut?
- Fordeling av karbohydrater
- Protein/fett/karbo-forhold?
- Matlei, på brød!
- Feil på matvaretabellen.no?
- «Jeg har lav forbrenning, derfor har jeg lettere for å legge på meg»
- http://perfecthealthdiet.com/ noen som har hørt om!
- Noen som har tatt ALCAT test?
- Resistent stivelse
- Lavkarbobriks på Rema 1000
- Hva tenker du om rødt kjøtt?
- Hvilken kokosolje?
- Salt
- Avokado per stk
- D-vitamin
- Livvidde
- Splenda. Hvor?
- Pulver for å tilsette melk, sjoko. Finnes det?
- Chia vs Quinoa?
- Hvorfor kunstig søtning ikke er bra
- Forstoppelse
- Fasting og salt
- Spiser jeg for mye egg?
- Cloetta sukkerfri sjokolade
- Fructan og irriterte mager