View Full Version : Generell ernæringsdebatt
- forskning (5 replies)
- Extra drops med lakris! (3 replies)
- Apropo iskrem, her har dere iskartet fra 1972 til 2006 (11 replies)
- Transfett i kjøtt (15 replies)
- Svinefilet tips (0 replies)
- Hvordan lager dere frokostpannekake/vafler? (21 replies)
- Farris og Imsdal BRUS! (28 replies)
- Utviklingen i Norsk kosthold 2005 (6 replies)
- 1 ts med Cocosa - øker det forbrenningen? (11 replies)
- Pølse, fårepølse og leverpostei uten E250? (10 replies)
- 20 år og død av feilernæring. (7 replies)
- Ernæringsekspertenes holdninger (28 replies)
- Franske kvinner blir ikke fete (7 replies)
- Kandida-ressurs (0 replies)
- Hvordan skrape ut frø fra en vaniljestang? (10 replies)
- Soyaprodukter (7 replies)
- For lite D-vitamin i kostholdet? (7 replies)
- Fersk frukt? (1 replies)
- Risengrynsgrøt... (13 replies)
- Overvektsklinikk som har skjønt litt (2 replies)
- Blodtypedietten er svindel! (vg) (4 replies)
- ME og kosthold (11 replies)
- salmonella i kjøttdeig (20 replies)
- Hvilken "type" tilhører du ?? (22 replies)
- Myter om kosthold m.m. (6 replies)
- Diskriminerting av overvektige! (1 replies)
- ketolysetabletter (8 replies)
- tomat (8 replies)
- Hvordan spiser jeg granateple? (9 replies)
- fibertabletter ? (6 replies)
- glutenfritt mel.. (6 replies)
- Sunn mat for tenåringer (3 replies)
- matallergi/intoleranse... Hjelp! (2 replies)
- Trenger et tips jeg.. (8 replies)
- Biola juice (27 replies)
- Koffein -> stress -> stresshormoner -> fettlagring (3 replies)
- Liker du fårikål? (43 replies)
- Honning og forkjølelse? (2 replies)
- Helt utrolig - se forskjellen på norsk og svensk SPEKTRO her: (24 replies)
- Antioksidanter - bryr dere dere? (8 replies)
- Så dere Nanny i kveld? (Sukker!!) (1 replies)
- Hva inneholder banan. (26 replies)
- Hageblåbær eller skogsblåbær ? (20 replies)
- tygging mot tannråte (5 replies)
- HJELP....middag tips!! (5 replies)
- Hvor mye vann drikker dere? (12 replies)
- Hva skjer med verden? (6 replies)
- Grete Roede sin personalpolitikk (3 replies)
- Selleri (4 replies)
- Økologisk kjøtt? (8 replies)
- Første steg til å bli sunnere... (3 replies)
- Info om kunstig søtningsstoff (12 replies)
- Sakkarin (3 replies)
- Hvor mange gram proteiner får du i deg pr. dag? (20 replies)
- Fornøyd med iskremmaskinen? (0 replies)
- Opiater i ost? (2 replies)
- Sykehussuppen? (4 replies)
- Selger seg for mat (1 replies)
- SuperSize ME! (3 replies)
- Hvor lang holdbarhet? (9 replies)
- Proteiner? (Allergirelatert) (7 replies)
- StoreWars! (1 replies)
- Stadig flere er enige om at raffinerte karbohydrater er årsaken til hjerteproblemer. (0 replies)
- Hvor mye proteiner trenger man? (3 replies)
- Mengde mat, trening og forbrenning (4 replies)
- Tomater fra Orre gartneri (3 replies)
- Temperatur - oljer (8 replies)
- Salt, er det sunt? (7 replies)
- Fiber (8 replies)
- Det synlige fettet på kjøtt.. (6 replies)
- Polyolerer? (16 replies)
- Bmi (3 replies)
- Frossen sitron i vannet (3 replies)
- Slanke-øl (9 replies)
- Youghurt (1 replies)
- Dr. Phil, egg og fett. (6 replies)
- Kalorier (7 replies)
- Er det virkelig så mange kalorier i denne smoothien?? (8 replies)
- peanøtter (2 replies)
- Jordskokk (26 replies)
- Noen her som er glad i cola? Ikke etter å ha lest dette (3 replies)
- Kanel mot candida (2 replies)
- Kveite kan bli forbudt i EU (5 replies)
- Færre søte saker (3 replies)
- Udos choise (3 replies)
- Noen som har tenkt på ... (10 replies)
- Årh gidder noen bli med meg i en diskusjon om fett på NM? (8 replies)
- Tine vs. Synnøve Finden (30 replies)
- Poteter og potetmel,jeg bare undres???? (12 replies)
- Helsekostprodukter og litt annet (2 replies)
- Søtningsmidler (5 replies)
- Transfett (14 replies)
- Antioksidanter (18 replies)
- Ny pizza fra fedon (26 replies)
- Slanke-kaffe??? (5 replies)
- Om det å spise masse bær (18 replies)
- Artikkel om proteintilskudd! (3 replies)
- 80% genetiske faktorer (13 replies)
- Tomaten blir bare mer og mer fantastisk (0 replies)
- Bakepulver (1 replies)
- "Fettguide".. (13 replies)
- En uke uten sukker (15 replies)
- Produktanbefalinger (29 replies)
- Spørsmål (14 replies)
- er du sukkerslave? (4 replies)
- huff, er dette sant? (15 replies)
- Info om diverse grønnsaker og frukt (16 replies)
- Karbohydrater i kakaosjokoladen (19 replies)
- Vegetartrend (2 replies)
- Cocosa - takk for tipset! (5 replies)
- Villedende om mettet fett? (6 replies)
- Sterk saus (5 replies)
- Sjokkis er digg (16 replies)
- Kokosnøttolje er fine greier (9 replies)
- Jeg bestiller et spark i baken! (8 replies)
- Speltmel (3 replies)
- Hvordan koke Quinda-frø? (16 replies)
- Nøtter! (20 replies)
- serotoniner og karber (3 replies)
- kostholdtips fra dagbladet.. (4 replies)
- Hva slags "grønt" kan fryses? (14 replies)
- vitamintabell? (6 replies)
- Har du lest det? (7 replies)
- maltitol og avføringsmiddel (4 replies)
- Stevia (og sukkerhistorikk) (16 replies)
- Oioi! Salmonella i Ruccola?!?! (14 replies)
- Oljer - kaldpresset, extra virgin og ikke extra med mer (19 replies)
- Vektendringer gjennom syklus (5 replies)
- Atkins + blodtypedietten? (8 replies)
- Hva har dere ALLTID i kjøleskapet? (48 replies)
- Merkelig påstand (6 replies)
- Måltidsplanlegging (19 replies)
- Biola Naturell Yoghurt (1 replies)
- Oppbevaring av grønnsaker og frukt (43 replies)
- Kvalitet på maten (2 replies)
- Oppfordrer alle lavkarbotilhengere til å stemme (34 replies)
- For mye smoothie? (7 replies)
- Tørkede aprikoser (2 replies)
- Ett fett? (5 replies)
- Du går ikke ned pga. kaffe! (42 replies)
- Mennesket er ikke laget for å spise kjøtt!! (6 replies)
- Gluten- og laktosefri diett - kan dere hjelpe meg litt? (4 replies)
- Din favoritt te? (10 replies)
- sjokolade bra for tennene! :-D (2 replies)
- Enova/DAG oil ?? (4 replies)
- Gul broccoli - kan den brukes? (5 replies)
- Hvordan angripe julens koltbord .. (6 replies)
- Extra vergine olive oil (3 replies)
- McDonalds..? (22 replies)
- Herballife vs Grete Roede (14 replies)
- Overfølsom for melk (3 replies)
- Hjelp, jeg trenger råd om fett! (75 replies)
- Hvetkim/Hvetekli (4 replies)
- Te (12 replies)
- brød - kan noen hjelpe (5 replies)
- Spelt/dinkel (2 replies)
- Carduran/karduran ? (3 replies)
- Syk av å spise sunt og nok? (10 replies)
- Argument for proteiner (19 replies)
- Proteinbehov - og inntak (4 replies)
- Klipp (2 replies)
- Hvor ofte spiser dere? (3 replies)
- Snus og kaffe (9 replies)
- En undersøkelse om sukkererstatninger (7 replies)
- Sunn tarmflora for immunforsvaret (4 replies)
- Stevia (54 replies)
- Oljekvalitet - test! (29 replies)
- lightbrus (1 replies)
- Nutrilett ernæringspulver (10 replies)
- Druesukker (2 replies)
- Myte eller sannhet? (6 replies)
- Tips til å kutte ned på karbohydrater? (6 replies)
- Søt løk (5 replies)
- Melk (39 replies)
- Suppe som diett? (5 replies)
- De viktigste protein- kildene? (10 replies)
- Blir det krig nå da??? (7 replies)
- En bønn fra meg.. (9 replies)
- Maltitol ... igjen og andre sukkererstatninger (5 replies)
- Hva kan man bruke eggehviter til da? (17 replies)
- Lindberg brød (3 replies)
- Tv 2 hjelper deg (9 replies)
- Vær så snill, kan noen hjelpe meg! (2 replies)
- Kan dere hjelpe meg litt? (4 replies)
- Egg (6 replies)
- Ok, la oss få fakta på bordet. (12 replies)
- Næringsopptak (3 replies)
- Nei - nå gir jeg opp! (4 replies)
- Egge-pause (2 replies)
- Stress!! - og manglende vektnedgang... (15 replies)
- Mere low carb stoff (0 replies)
- Råtner frukt? (28 replies)
- Maltodextrin (11 replies)
- Klipappens mysterium (7 replies)
- hei dere;O) (2 replies)
- leste noe om havregrøt (2 replies)
- Protein pulver (4 replies)
- Endelig sucralose/splenda! (8 replies)
- gå inn å les.. (4 replies)
- Esekiel-brØd (26 replies)
- Gode kostholdsråd (2 replies)
- Sjokolade ligner kokain (2 replies)
- Transfettsyrer (4 replies)
- Matvaretabeller, Gi lister, E-nummernøkkel! (4 replies)
- Om sukker og sukkererstatninger (10 replies)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.