View Full Version : Lindberg brød


Miro
18-04-04, 22:05
Jeg har pleid å kjøpe de ferdig-pakkene med melblanding fra Lindberg å bake selv, men nå har de slutta å selge det på Spar. Har vært på Rimi, Rema, Kiwi - ingen har det :( noen som vet hvor det er å få kjøpt, evt. om det fortsatt er å få tak i....??

HP
18-04-04, 23:17
Vi og har letet... uten hell... :(

Maz
19-04-04, 06:52
Jeg har aldri brukt det selv, har bakt brødet fra scratch isteden (oppskriften i bøkene). Men kanskje er det verd å ta en telefon til Linberg. Jeg kan godt prøve om jeg får gjort det jeg men Mazungen kan ha andre planer for dagen enn å la mamma ta telefoner.

Dessverre har de ikke dette i sin nye webshop.

MHM
21-04-04, 13:48
Jeg har sjekket det med brød- og kakemikser. Det kan være en periode nå hvor det er vanskelig å få tak i (pga ett eller annet), men så skulle det komme tilbake i en eller annen form, hvis jeg forstod det rett. Men det ferdigbakte brødet skal være like tilgjengelig framover. Jeg spurte om de ikke kunne legge ut mikser for salg på nettbutikken, men fikk et diffust svar. Kanskje-kanskje.

Vil bare oppklare en ting: Oppskriftene i bøkene i Fedon er å regne som grove hjemmebakte brød, mens ferdigbakt (+ miks) er et karbohydratredusert og proteinberiket brød. Det er omtrent halvparten av karbohydratene i det ferdigbakte brødet som de brødene det står oppskrifter på i bøkene. :eek: