View Full Version : Cocosa - takk for tipset!


Ulex
09-01-05, 22:28
Skulle bare si at jeg kjøpte Cocosa (den til steking/baking) før jul etter å ha lest om det her. Tusen takk for tipset - den har blitt en absolutt favoritt i matlagingen hos oss! Vi bruker Cocosa og/eller smør til alt som skal varmes og extra virgin olivenolje eller kaldpresset rapsolje til dressinger og lignende.

Lurer litt på om jeg skal kjøpe den andre Cocosa-utgaven også, når min juleslunkne lønnskonto etterhvert får påfyll. Hvordan bruker dere Cocosa Extra Virgin? Bare som kosttilskudd, eller fungerer den i matlaging også? Har noen av dere som bruker den som kosttilskudd, opplevd effekt av det?

Nysgjerrig
Ulex

mofe
09-01-05, 22:30
Jeg bruker den kun som kosttilskudd, da den smaker kokos.. Men hvis du ELSKER kokos-smak.. så... :) Men tror kanskje at den ikke egner seg godt til steking.. sikkert noen andre som vet.

Ulex
09-01-05, 22:36
Jeg bruker den kun som kosttilskudd, da den smaker kokos.. Men hvis du ELSKER kokos-smak.. så... :) Men tror kanskje at den ikke egner seg godt til steking.. sikkert noen andre som vet.Nei, jeg regner med at sånne ekstra-jomfruelige ikke skal varmes for mye. Synes kokos er godt, men det å spise ei teskje rent fett sliter jeg muligens litt med. Skjønt tranen glir jo ned, så kanskje kokosfett også går bra? :o

Ulex

friflex
10-01-05, 04:15
Den skal ikke brukes til steking nei, tåler ikke varmen så godt som den andre ettersom jeg har forstått, i tillegg til at den har mye kokossmak som sikkert ikke passer så bra i alle retter:p Dyrere er den og!

Den kan brukes bare som rent kosttilskudd som flere her inne gjør, tror også en del bruker den i Smoothies!

luringen
19-01-05, 21:16
hvor kjøper dere cocosa da??

Anne
19-01-05, 21:21
hvor kjøper dere cocosa da??På helsekostbutikker..:)