Hei.
Håper på raskt svar.
skal lage meg yoghurt til imorgen, men har kun lettmelk igjen i kjøleskapet.
Konsistensen er ikke så nøye, så lenge bakteriene er aktivert og klare til strid :D
Vil konsentrasjonen av bakterier være like stor som når jeg lager med h-melk?
Fedonisten
12-06-06, 22:57
Hei.
Håper på raskt svar.
skal lage meg yoghurt til imorgen, men har kun lettmelk igjen i kjøleskapet.
Konsistensen er ikke så nøye, så lenge bakteriene er aktivert og klare til strid :D
Vil konsentrasjonen av bakterier være like stor som når jeg lager med h-melk?
JA!
:lol:
*stolt av å ha skrevet kort melding*
Jepp, fordi det er like mye melkesukker i lettmelk som melk, men konsistensen vil nok bli noe tynnere på grunn av lavere tørrstoffinnhold.
kung!
Jeg kunne jo faktisk bare ha lest bak på pulverposen også, står "use skimmed milk 0.3%fat"
*host*
Brainiack
:D
*hark*
Takk for svar bois and girls!
kung!
Jeg kunne jo faktisk bare ha lest bak på pulverposen også, står "use skimmed milk 0.3%fat"
*host*
Brainiack
:D
*hark*
Selv poder jeg fra vanlig yoghurt kjøpt i butikken, og det bruker å gå greit det og...
lager med hmelk, for jeg vil ha den tykk og deilig...ble for suppete med lettmelk.-..syns jeg.
Jeg likte det faktisk bedre med lettmelk.
Hærli konsistens, just the way i like it :D