View Full Version : ekstremt godtesyk - hjelp


silje
21-02-06, 18:19
i dag er jeg bare så utrolig godtesyk!! har akkurat spist, men holder på å gå på veggene her.. noen som har noe tips til hva jeg kan spise?
please.......


silje

Fjonken
21-02-06, 19:10
Nei si det, nå sliter jeg med akkurat det samma for tida. Trodde ikke det gikk ann å være snopen når en er mett. Men nå i 3 uka av dietten kom suget gitt. Så langt har jeg sugd på tommelen jeg. Ingen karber der..:D Men særlig godt er det jo ikke..

des65
21-02-06, 19:14
Kan ikke hjelpe deg for jeg er så godtesyk jeg også! *sukk*

Caxa
21-02-06, 19:19
Selv fikk jeg bekjed om å ta en sukker bit og suge litt på den, og ta ekstra dose med krom om jeg skulle få ett sånt godteri behov... Har heldigvis sluppet unna, men en som testet sa hun fikk nok av søtsaker for lange tider på grunn av reaksjonen i kroppen....

luringen
21-02-06, 20:40
tja...MÅ du ha noe som er både usundt og godt uten at det er helt katastrofe så har jeg av og til spist M. Altså sånne sjokopeanøtter...men jeg eter mest peanøtter og baconcrisp jeg da, når jeg bare måååå ha no. Og mørk sjokkis da...og så er jeg så rar at når jeg kjøper dyyyr og eksklusiv sjokolade, så er det mer tilfredstillende enn freias liksom...hehe. Lage seg litt CC m/krem og bringebær eller enn diger smoothie er også snopers.