View Full Version : Nairn's oatcakes


Enid
16-01-07, 14:43
http://www.nairns-oatcakes.com/nairns/products/organic.asp
Jeg kjøpte disse i dag - tenkte de kunne være greie å ha som alternativ til snop. Med godt pålegg så smakte de meget bra!

guro
16-01-07, 15:10
Ja, de et kjempegode (laget en tråd på dem tidligere jeg). Hvor fikk du tak i dem henn?

Enid
16-01-07, 15:21
Ja, de et kjempegode (laget en tråd på dem tidligere jeg). Hvor fikk du tak i dem henn?
Oj, så ikke den tråden jeg.... sorry!
Kjøpte dem på Lerøy i Bergen sentrum (galleriet) der de hadde to søte og to salte versjoner. Turde ikke kjøpe de søte - vet du om de er ille å spise eller?

guro
16-01-07, 15:57
Jeg fikk slike tilsendt fra skottland til jul, med ingefer smak, med ost og forskjellig. De var gode alle sammen. Ingefær smakte som pepperkaker, og var søtet med noe jeg ikke helt forsto, men skulle være lav GI. ???

Enid
16-01-07, 18:57
Jeg fikk slike tilsendt fra skottland til jul, med ingefer smak, med ost og forskjellig. De var gode alle sammen. Ingefær smakte som pepperkaker, og var søtet med noe jeg ikke helt forsto, men skulle være lav GI. ???
Ja står jo lav GI på dem... Men er jo Demera-sukker (hva er det?) og potetstivelse i da... Legger inn linken her, så kan kanskje noen andre få dømme?

http://www.nairns-oatcakes.com/nairns/products/stem_ginger.asp

http://www.nairns-oatcakes.com/nairns/products/mixedberries.asp

Hyper
16-01-07, 23:12
Hvor mye karber er det i disse da?

Enid
16-01-07, 23:34
Hvor mye karber er det i disse da?
Det jeg lurer på også, om det går an å spise...

Hyper
17-01-07, 07:45
Jupp...Noen som vet???....Kanskje jeg stikker innom Lerøy i dag..:)

guro
17-01-07, 08:57
Havrekjeks, organisk
Per oat cake: Carbohydrate5.4g of which sugars 0.1g

Havrekjek, med ost: 4,0 g per kjeks

Havrekjeks, med ingefær (søte): 6,7g hvorav 1,8g sukkerarter

Se linken øvest!


Dette er ikke for karbetellere, men for lav GI folk.

Aline
17-01-07, 09:39
Demerasukker er brunt sukker? tror jeg...

Huldr
18-01-07, 00:18
Demerasukker er brunt sukker? tror jeg...Ja, det er det! Råsukker, uraffinert ... (det er ikke alt brunt sukker som er det faktisk :cool: )